Skantrae showroom

In verband met de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om bezoekers in onze showroom te ontvangen. De Skantrae showroom is volledig gesloten. Helaas is het tot nader bericht nog niet mogelijk om een nieuwe afspraak in te plannen. Hopelijk kun je in tussen tijd inspiratie opdoen op onze website:

Wil je inspiratie opdoen en het Skantrae assortiment in het echt bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom! Dit is mogelijk op donderdag en vrijdag. Bel voor een afspraak naar: 0316 - 58 66 00.

Een groot deel van onze showroom bestaat uit werkende deuren compleet gepresenteerd met bijpassend deurbeslag of hang- en sluitwerk. We laten diverse opstellingen zien, zoals een taatsdeur- en schuifdeursituatie. Daarnaast kun je ook Skantrae kasten op maat bekijken in diverse stijlen.

Wil je een specifiek model bekijken? Bekijk via onderstaande button of het gewenste product aanwezig is: 

Op zoek naar een Skantrae dealer? Bij onze dealers kun je advies en meer informatie vragen over bijvoorbeeld services en maatwerk. Ook zijn er diverse dealers die een onze producten hebben staan zodat je ze daar in het echt kunt bekijkt. 

skantrae_deuren_showroom_zevenaarskantrae_deuren_showroom_zevenaar
skantrae_deuren_showroomskantrae_deuren_showroom