Doe inspiratie op

Het maken van een keuze voor een nieuwe binnendeur, buitendeur of kast is niet altijd gemakkelijk. Door een deur, deurkruk of kast op een sfeerplaat te zien, krijg je er een betere indruk van. We delen zowel foto's als video's van ons uitgebreide assortiment. Laat je inspireren en ontdek wat echt bij jou past!

Binnendeuren

SlimSeries One binnendeurenSlimSeries One binnendeuren
Cube binnendeurenCube binnendeuren
Accent binnendeurenAccent binnendeuren
Prestige binnendeurenPrestige binnendeuren
SlimSeries Ultra binnendeurenSlimSeries Ultra binnendeuren
Nano binnendeurenNano binnendeuren
Cottage binnendeurenCottage binnendeuren
Original binnendeurenOriginal binnendeuren
Nano TopCoat binnendeurenNano TopCoat binnendeuren
Nano TopCoat binnendeurenNano TopCoat binnendeuren
Essence binnendeurenEssence binnendeuren
Original binnendeurenOriginal binnendeuren

Buitendeuren

Entrance buitendeurenEntrance buitendeuren
SlimSeries Outdoor buitendeurenSlimSeries Outdoor buitendeuren
Elegace buitendeurenElegace buitendeuren
SlimSeries Outdoor buitendeurenSlimSeries Outdoor buitendeuren
Nova buitendeurenNova buitendeuren

Deurbeslag

Opbergen

Vloeren

Lijstwerk

Welke stijl kies jij?

Skantrae heeft een ruim assortiment dat bestaat uit binnendeuren, buitendeuren, deurbeslag, kozijnen, lijstwerk, toebehoren en opbergen. Binnen elk assortiment bieden we een ruime keuze en zo kun je in elke stijl een passend product vinden. Met behulp van de diverse series bij binnendeuren, buitendeuren en opbergen maken we je wegwijs in onze verschillende stijlen. Van landelijk tot modern, van industrieel tot klassiek. De keuze is aan jou.

Op deze pagina geven we je per serie volop inspiratie, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Een sfeerfoto of sfeervideo zegt vaak veel meer dan enkel een productfoto. We inspireren je door foto’s en video’s te delen, maar ook door te vertellen wat een serie uniek maakt en wat de verschillen zijn. Daarnaast helpen we je met het totaalplaatje. Ben jij er over uit welke deur je wilt kiezen, dan geven we je bijvoorbeeld tips welk deurbeslag er mooi bij past. Weet je welke kast op maat perfect in jouw interieur past? Dan geven wij aan hoe jij ‘m helemaal af kunt maken. Op deze manier hopen we je te helpen bij je zoektocht!

Maak je deur compleet met deurbeslag

Om verder in te zoomen op het totaalplaatje: voor de keuze van het juiste deurbeslag, bieden we ook mooie inspiratiepagina’s. Met welke deurkruk, deurkom, deurgreep of schuifsysteem jij je deur afmaakt is namelijk heel bepalend voor het eindresultaat. Wil je opvallend deurbeslag, een echte eyecatcher? Of liever subtiel deurbeslag? Wij bieden zowel inspiratie voor binnendeurbeslag als inspiratie voor buitendeurbeslag. Hier laten we onder andere ook de verschillende finishes zien en wat dit met een deur doet. Ga jij bijvoorbeeld voor zwart, RVS, mat chroom of aluminium? Er zijn nog veel meer mogelijkheden!