Modern-Design interieur 

 

Een modern design interieur is al jarenlang een populaire woonstijl. De stijl is te herkennen aan het gebruik van strakke lijnen, een ruime opstelling en functioneel design. Een moderne inrichting creëert een simplistisch geheel. De stijl kenmerkt zich door gebruik van grote meubels met basic kleuren, een zwevend tv-meubel en kasten met strakke rechte lijnen. De decoratie is vaak minimaal, wat het gevoel van ruimtelijkheid vergroot. Binnendeuren die je vaak bij deze stijl ziet zijn strakke binnendeuren (met glas), met smalle lijnen en in basic kleuren. 

Doe inspiratie op en ontdek of deze stijl bij jou past!   

Kenmerken van een modern design interieur

Een moderne inrichting wordt gekenmerkt door verschillende elementen: 


Minimalisme

Een modern interieur kenmerkt zich vaak door een minimalistische aanpak, hierbij geldt: less is more. Dit houdt in dat ruimtes niet overvol zijn met meubels en decoraties en dat er veel open ruimte is. 


Strakke lijnen en vormen

Meubels en decoraties in een modern interieur hebben meestal strakke, rechte lijnen en zijn vaak geometrisch van vorm. Ronde vormen komen minder vaak voor. 

Gebruik van neutrale kleuren

Bij een moderne woonstijl wordt vaak gebruikgemaakt van neutrale kleuren, zoals wit, zwart, grijs en aardetinten. Felle kleuren worden meestal alleen als accenten gebruikt. 

          Bron: Pinterest

Veelgebruikte materialen

Materialen zoals metaal, glas en beton worden vaak gebruikt in moderne interieurs. Ook worden deze materialen vaak gecombineerd met houten accenten. De houten accenten zorgen voor evenwicht en een warme, natuurlijke uitstraling. 

Een passende deur voor jouw modern design interieur

Skantrae biedt verschillende deuren die jouw moderne interieur helemaal afmaken. Een binnendeur draagt namelijk bij aan de sfeer en uitstraling van een ruimte. Neem eens een kijkje bij onze moderne binnendeuren van de Matching Series van Skantrae. De SlimSeries One is bijvoorbeeld een goede optie wanneer je op zoek bent naar glazen binnendeuren met smalle deurstijlen. Of wat dacht je van bijvoorbeeld een witte binnendeur van onze Glide of Carve deurenseries. Perfect voor een modern design interieur. 

 1. SSL 14500 blank glas
  SSL 14500 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 549,00
 2. SCA 15423
  SCA 15423
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 299,00
 3. SGL 15310
  SGL 15310
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 259,00
 4. SCA 15463
  SCA 15463
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 489,00

Maak jouw moderne deur af met het perfecte deurbeslag

Goed gekozen deurbeslag kan een groot verschil maken voor de uitstraling van jouw deur, en dus ook jouw interieur! Wij hebben in ons assortiment een aantal deurkrukken met strakke lijnen en een stoere uitstraling. Onze Quadraat deurkruk bijvoorbeeld met een matte, zwarte afwerking. Ook hebben we mooie minimalistische deurgrepen die speciaal zijn ontwikkeld voor onze SlimSeries deuren. Kortom, voldoende keuze wanneer je kiest voor een modern interieur. 

 1. Deurkruk Squared 16 regular RVS
  Deurkruk Squared 16 regular RVS
  Adviesprijs Inclusief BTW
  39,00
 2. Deurkruk Quadrate 28 regular WIT
  Deurkruk Quadrate 28 regular WIT
  Adviesprijs Inclusief BTW
  39,00
 3. Deurknop Quadrate ZWART
  Deurknop Quadrate ZWART
  Adviesprijs Inclusief BTW
  59,00
 4. Deurgreep Orbit 19x300 RVS
  Deurgreep Orbit 19x300 RVS
  Adviesprijs Inclusief BTW
  49,00

Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens onze andere woonstijlen. Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn of de deuren eens in het echt bekijken? Kom dan eens langs bij onze showroom in Zevenaar of zoek een Skantrae dealer bij jou in de buurt.

Toch niet jouw stijl? Bekijk dan onze andere interieurstijlen!