Skantrae aflakservice

Is schilderen niet jouw specialisme en houd je van echt strak afgelakte deuren? Dan zijn de volledig afgelakte binnendeuren ideaal! Skantrae levert volledig afgelakte deuren en jij hoeft ze alleen nog maar af te hangen. Je hebt de keuze uit maar liefst vier tinten wit en zwart RAL 9011.

In 4 stappen een afgelakte deur

  1. Kies de gewenste binnendeur.
  2. Bestel de gewenste deur(en) bij één van de verkooppunten bij jou in de buurt.
  3. Geef aan dat je de deur inclusief Skantrae Aflakservice wilt bestellen.
  4. En jouw deur wordt afgelakt geleverd.

In welke kleuren kun je de binnendeuren laten aflakken?

Assortiment binnendeuren met aflakservice


Prijs, lakkwaliteit en levertijd

Wat kost een afgelakte deur? 

Bij Skantrae vinden we het belangrijk dat je zo optimaal mogelijk kunt genieten van je afgelakte deur, en dit zie je ook terug in onze prijzen. Onze aflakservice kost € 119,00 voor een dichte binnendeur en € 149,00 incl. BTW voor een binnendeur met glas. Bij de aflakservice voor glasdeuren rekenen we een toeslag afhankelijk van het aantal ruiten in de deur. Bekijk alle bewerkingen en prijzen t.b.v. de aflakservice. Een kleine investering voor een vlekkeloos resultaat!

Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat je alleen het beste resultaat wilt voor je nieuwe binnendeuren. Daarom baseren wij onze lakkwaliteit op de stringente eisen van de SKH publicatie 08-04. Dit betekent dat elke deur die door onze handen gaat, voldoet aan de hoogste normen en zorgt voor een duurzame afwerking.

Wat is de levertijd van afgelakte deuren?

Voor deuren met glas combineren we onze Aflakservice met de Skantrae Glasmontage voor het beste resultaat. Dit betekent een levertijd van 6 weken. Voor maatwerk- en besteldeuren hanteren we een levertijd die 6 weken extra bedraagt bovenop de standaard levertijd. Dit stelt ons in staat om elk detail perfect af te werken.


Bestel jouw deur met Aflakservice

Skantrae heeft een ruim assortiment binnendeuren met uiteenlopende stijlen. Kies de stijl of deurenserie die het beste bij jouw interieur past. We nemen het aflakken van de deur graag uit handen. Als je gebruikmaakt van de Skantrae Aflakservice worden de binnendeuren afgelakt geleverd. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen en maken wij het je gemakkelijk.

Wil je de Skantrae binnendeuren liever in het echt bekijken of wil je graag meer informatie over onze deuren? Bezoek dan een dealer bij jou in de buurt en neem gauw een kijkje. De specialisten op locatie helpen je graag verder met al je vragen!

Veelgestelde vragen

Ik wil de maten weten van mijn deur. Hoe meet ik mijn binnendeur op?

Om je binnendeur te meten is het belangrijk om eerst je type deur te bepalen: opdek of stomp. Heb je een opdekdeur? Breedte: meet de binnenzijde van uw oude deur, dus zonder opdekrand....

Kan ik als particulier een deur kopen bij Skantrae?

Je hebt een mooie binnendeur gezien, en dan? Wij werken nauw samen met onze dealers door heel Nederland. Als particulier kun je hier binnenlopen om onze deuren te bekijken en aan te schaffen...

Ik wil mijn binnendeur afhangen. Waar moet ik rekening mee houden?

Deuren dienen zo laat mogelijk in de bouwfase afgehangen te worden. Pas- en armschaven, stompe deuren Als je jouw nieuwe deur gaat afhangen is het wenselijk dat de deur aan de volgende spelingen...