Skantrae Projectservice

ProjectserviceProjectservice

Aan alles gedacht. Dat betekent ook dat wij, afhankelijk van het soort project, jouw project op diverse vlakken kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan het geven van (bewoners)advies of aan het bewerken en leveren van deuren. Uiteindelijk met één doel; een optimaal eindresultaat voor alle partijen. 

Waarom kiezen voor Skantrae Projectservice?

Met name kleine tot middelgrote aannemers, die kleinschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten in het luxe segment uitvoeren, maken dankbaar gebruik van Skantrae Projectservice. 

Hieronder meer informatie over de belangrijkste voordelen van de Skantrae Projectservice.

 • Juiste advies aan bewoners
  Niet iedereen heeft altijd voldoende tools in handen om bewoners te adviseren, Skantrae helpt de aannemer hierbij. Met de Skantrae Koperskeuzetool bieden wij jouw klanten een selectie van deuren en bijbehorende accessoires aan waaruit zij kunnen kiezen. 
 • Risico op faalkosten verlagen
  Bij luxe deuren kan een kleine vergissing grote kosten meebrengen, denk aan een verkeerde deur of verkeerde maat bestellen of een deur verkeerd verwerken.
 • Tekort aan beschikbaar personeel opvangen
  Een beetje lucht in de planning omdat Skantrae kan ondersteunen met de uitvoering.

De Skantrae koperskeuzetool

Skantrae kan een op maat gemaakte koperskeuzetool maken voor jouw project. Persoonlijk, duidelijk en inspirerend.

 • Speciaal ontwikkeld voor aannemers en projectontwikkelaars om hun klanten te helpen met het kiezen van de gewenste deuren.
 • Op maat gemaakt voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject
 • Kopers kunnen zelf de gewenste deuren en beslag uitkiezen en bestellen

Met de Skantrae Koperskeuzetool van Skantrae bieden wij aannemers, altijd in samenwerking met onze dealers, de mogelijkheid om huizenkopers/consumenten op een eenvoudige wijze te inspireren en te faciliteren in de keuze voor luxe binnendeuren in hun nieuwe woning.

 

Website app en brochuresWebsite app en brochures
Website app en brochuresWebsite app en brochures

Voorkomen van faalkosten

Voorkomen faalkostenVoorkomen faalkosten

Bij luxe deuren kan een kleine vergissing grote kosten meebrengen. Bijvoorbeeld wanneer er een verkeerde deur of verkeerde maat is besteld of een deur verkeerd verwerkt is. Met de Projectservice hoef je je hier niet druk over te maken. 

Skantrae kan de klus eenvoudiger maken door deuren te leveren die al voorzien zijn van de juiste bewerkingen, denk hierbij aan glasmontage, frezingen en boringen. Ook levert Skantrae het juiste hang- en sluitwerk mee. In projecten kunnen wij ook deuren per kavel sorteren en afleveren op de bouwplaats.

Ontzorgen

Met onze Koperskeuzetool ontzorgen wij in het keuze- en bestelproces. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de juiste deuren en accessoires op het juiste moment op de juiste locatie zijn en informeren wij de klant hierover. Verder nemen wij het stukje advies naar de klant toe van je over; wij beantwoorden met alle plezier de vragen van jouw klant. 

Wat valt niet onder de Skantrae Projectservice?

De Skantrae Projectservice neemt veel werkzaamheden uit handen; van verkoopadvies tot levering op de bouwplaats. Vanaf daar is het aan de aannemer/vakman om de deuren af te hangen en het deurbeslag te monteren. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de projectservice van Skantrae? Stel je vraag via het onderstaande formulier, dan hoor je zo snel mogelijk van ons!