Skantrae Projectservice

ProjectserviceProjectservice

Aan alles gedacht. Dat betekent ook dat wij afhankelijk van het soort project alles kunnen faciliteren, van bewonersadvies, bewerken en leveren van deuren tot aan de volledige montage. Uiteindelijk met één doel, een optimaal eindresultaat voor alle partijen.

Voor wie is Projectservice?

Voor wie is projectservice?Voor wie is projectservice?

Met name kleine tot middelgrote aannemers die kleinschalige projecten in het luxe segment uitvoeren maken dankbaar gebruik van Skantrae Projectservice. Wij helpen hun met een aantal uitdagingen:

  • Juiste advies aan kopers geven
    Niet iedereen heeft altijd voldoende tools in handen om bewoners te adviseren, Skantrae helpt de aannemer hierbij.
  • Risico op faalkosten verlagen
    Bij luxe deuren kan een kleine vergissing grote kosten meebrengen, denk aan een verkeerde deur of verkeerde maat bestellen of een deur verkeerd verwerken.
  • Tekort aan beschikbaar personeel opvangen
    Een beetje lucht in de planning omdat Skantrae kan ondersteunen met de uitvoering.

Hulp bij advies

Website app en brochuresWebsite app en brochures

Vanaf online inspiratie opdoen, via social media, onze website of de Skantrae app, naar een (Koperskeuze) brochure voor verkenning van de mogelijkheden, tot aan bezoek aan de showroom, Skantrae heeft op elke moment de juiste informatie beschikbaar.

De juiste keuze. Skantrae kan een op maat gemaakte brochure maken voor jouw project. Persoonlijk, duidelijk en inspirerend.

Eigen brochureEigen brochure

Voorkomen van faalkosten

Voorkomen faalkostenVoorkomen faalkosten

Skantrae kan de klus eenvoudiger maken door deuren te leveren die al voorzien zijn van de juiste bewerkingen, denk hierbij aan glasmontage, frezingen en boringen. Ook levert Skantrae het juiste hang- en sluitwerk mee. In projecten kunnen wij ook deuren per kavel sorteren en afleveren op de bouwplaats.

Hulp bij de uitvoering

Hulp bij uitvoeringHulp bij uitvoering

Door de kozijnen in te meten kunnen wij de deuren pasklaar op maat aanleveren op de bouw. U hoeft de deuren alleen nog te monteren. Uiteraard kunt u de montage ook aan Skantrae overlaten. Onze vakkundige monteurs zorgen dat de deuren, compleet met hang- en sluitwerk sluitend worden opgeleverd, inclusief de noodzakelijke bewerkingen aan het kozijn.

Meer informatie en brochure aanvragen

Wil je meer informatie over de projectservice van Skantrae? Bekijk dan online onze brochure projectservice of vraag hem aan via onderstaand formulier. Ook kun je met behulp van het formulier vragen stellen.