Services

We vinden het belangrijk dat je zo optimaal mogelijk kunt genieten van je nieuwe deur. Heb je geen tijd voor de deurenklus of zie je er tegenop? Lees dan meer informatie over onze diverse services voor binnendeuren en buitendeuren. Wij nemen het werk graag voor je uit handen.

Aflakservice binnendeuren 

Met de aflakservice voor Skantrae binnendeuren kies je zelf een RAL kleur waarin wij jouw binnendeur aflakken. Laat jouw deur professioneel aflakken en geniet direct van een perfect eindresultaat.

All-In service buitendeuren

Wil je een nieuwe buitendeur zonder gedoe en klussen? Skantrae regelt alles voor je nieuwe buitendeur met de All-In service. Van het inmeten tot het afhangen van je nieuwe deur. Je kunt kiezen uit alle NEXT deuren. Het aanvragen van de All-In service werkt eenvoudig met behulp van ons online formulier.

BIM

Het Skantrae Bouw Informatie Model is een handige 3D-werkmethode voor verschillende partijen die bij een opdracht of bouwproces betrokken zijn. In één oogopslag zie je relevante informatie en de voortgang van een nieuwbouwproject of renovatie. Deze informatie is altijd beschikbaar en actueel.  

Skantrae Projectservice

Skantrae is er ook zakelijk onder de noemer Skantrae Projectservice. Ben je als projectleider van een bouwproject op zoek naar kwalitatieve deuren met bijpassend deurbeslag? Skantrae levert de deuren die bij het project passen inclusief hang- en sluitwerk en regelt alle zaken. Lees meer over onze Projectservice of neem contact met ons op.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Skantrae en onze producten? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Deze brengen wij elk kwartaal uit en staat vol nieuwe producten, diensten en nieuws. Je kunt je zowel particulier als zakelijk abonneren op onze nieuwsbrief.