Neem contact met Skantrae op

Heb je een vraag? Neem dan eerst een kijkje op onze Veelgestelde vragen pagina. Daar tref je een overzicht aan van de op dit moment meest gestelde vragen. 

Skantrae dealer

Wil je een offerte aanvragen of meer weten over het bestellen van deuren? Neem dan contact op met één van onze dealers bij jou in de buurt of kom onze deuren bekijken in onze showroom in Zevenaar. Indien je adviezen van een Skantrae medewerker wilt tijdens jouw showroombezoek, dan vragen wij je alvorens een afspraak te maken. 

Voor andere vragen kun je contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Wij geven je dan binnen enkele werkdagen antwoord.

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.

Download vrijblijvend onze prijslijsten & brochures

Wil je meer weten over ons assortiment? Of inspiratie opdoen voor jouw nieuwe binnen- of buitendeuren? Download vrijblijvend onze prijslijsten en brochures. 


Skantrae

  • Postadres:
  • Postbus 48
  • 6900 AA Zevenaar
Skantrae deuren contactSkantrae deuren contact

Openingstijden:
Magazijn: 08.00 tot 16.00 uur
Kantoor: 08.30 tot 17.00 uur
Showroom: op afspraak