Neem contact met Skantrae op

Wellicht kun je jouw antwoord vinden op de veelgestelde vragen pagina. Daar tref je een overzicht aan van de op dit moment meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan kun je jouw vraag eenvoudig stellen via het onderstaande contactformulier. Wij geven je zo spoedig mogelijk antwoord.

Skantrae showroom

Wil je Skantrae deuren bezichtigen? Bezoek dan een showroom van een dealer bij jou in de buurt of kom langs in onze showroom in Zevenaar. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wens je graag persoonlijk advies van één van onze specialisten? Maak dan een afspraak, dit kan uitsluitend op donderdag en vrijdag. Hiervoor bel je met onze receptie via telefoonnummer 0316 - 58 66 00. Je bent van harte welkom!

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.

Skantrae

  • Bezoekadres/showroom:
  • Mega 1
  • 6902 KL Zevenaar
  • Postadres:
  • Postbus 48
  • 6900 AA Zevenaar
Skantrae deuren contact

Vacatures

Denk je dat je goed bij onze organisatie past? Of ben je op zoek naar een nieuwe baan, stage- of afstudeerplek? Ga dan naar Werken bij Skantrae.