Railsystemen

Skantrae railsystemen bieden perfect op elkaar afgestemde componenten waarmee kasten en opbergmeubels gemaakt kunnen worden. Met een railsysteem voor schuifdeurkasten creëer je een opbergsysteem dat altijd past! Bekijk de mogelijkheden voor jouw schuifdeur of kast.


Lage schuifdeuren

SKO-H20 / SKO-R20

Met deze componenten maak je eenvoudig opbergruimte onder een schuine wand. Je kunt het ook toepassen voor het creëren van extra bergruimte in een schuur of garage of gebruik de componenten voor het maken van een dressoir of TV meubel.

Lage schuifdeurenLage schuifdeuren

Hoge schuifdeuren

SKO-H40 / SKO-R40 / SKO-R60

Componenten die toepasbaar zijn voor een inbouwkast in een slaapkamer, of bijkeuken. Je kunt van vloer tot plafond en in elke breedte een opbergkast creëren.

Hoge schuifdeurenHoge schuifdeuren

Scheidingsdeur

SKO-H100

Componenten voor het creëren van een schuifdeursysteem tussen twee ruimtes. Voorzien van soft-close. Toepasbaar op deuren uit het Skantrae assortiment (niet geschikt voor SlimSeries deuren).

ScheidingsdeurScheidingsdeur

Voordelen van Skantrae railsystemen

De mogelijkheden van de Skantrae railsystemen zijn eindeloos. Of je nu een rails voor een kast of een schuifdeur tussen twee ruimtes nodig hebt. Zodra de toepassing is bepaald, kun je kiezen uit verschillende ophangsystemen. Bovendien zorgt de veelzijdigheid van de componenten ervoor dat je een op maat gemaakt opbergsysteem kunt ontwerpen dat precies aan jouw wensen voldoet. 

Installatie railsysteem kast

De installatie van een schuifdeurkast begint met het kiezen van de juiste railsystemen en bijbehorende componenten. Skantrae biedt een breed scala aan railsystemen die perfect op elkaar zijn afgestemd, waardoor het creëren van een opbergsysteem eenvoudig en naadloos verloopt. De railsystemen bestaan uit: schuifdeurrails, wielen, accessoires, koven, grepen, stootstrips, ondergeleiders, muurbevestigers en schuine kapclip. 

Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor onder een schuine wand, in een schuur of voor een slaapkamer, met de diverse componenten zoals rails, wielen en muurbevestigers van Skantrae kun je een schuifdeurkast installeren die perfect past in jouw ruimte.