Railsystemen

Skantrae railsystemen, biedt perfect op elkaar afgestemde basis componenten waarmee kasten en opbergmeubels gemaakt kunnen worden. Creëer een opbergsysteem dat altijd past! Skantrae railsystemen bestaan uit: rails, wielen, accessoires, koven, grepen, stootstrips, ondergeleiders, muurbevestigers, schuine kapclip. Wil je meer inspiratie over de mogelijkheden van Skantrae railsystemen? Bekijk dan onze inspiratiepagina:


Lage schuifdeuren

SKO-H20 / SKO-R20

Met deze componenten maak je eenvoudig opbergruimte onder een schuine wand. Je kunt het ook toepassen voor het creëren van extra bergruimte in een schuur of garage of gebruik de componenten voor het maken van een dressoir of TV meubel.

Lage schuifdeurenLage schuifdeuren

Hoge schuifdeuren

SKO-H40 / SKO-R40 / SKO-R60

Componenten die toepasbaar zijn voor een inbouwkast in een slaapkamer, of bijkeuken. Je kunt van vloer tot plafond en in elke breedte een opbergkast creëren.

Hoge schuifdeurenHoge schuifdeuren

Scheidingsdeur

SKO-H100

Componenten voor het creëren van een schuifdeursysteem tussen twee ruimtes. Voorzien van soft-close. Toepasbaar op deuren uit het Skantrae assortiment (niet geschikt voor SlimSeries deuren).

ScheidingsdeurScheidingsdeur