Deurbeslag

Heb je een keuze gemaakt voor een deur van Skantrae? Zet dan de puntjes op de i met bijpassend deurbeslag. De finishing touch voor elke binnendeur en buitendeur, of je nu kiest voor een deurgreep, schuifsysteem of deurkruk. Skantrae deurbeslag is prachtig om te zien en subliem om te voelen. Kijk rond en ontdek welk deurbeslag aansluit bij jouw wensen.

Skantrae deurbeslag

Heb je een nieuwe deur gevonden in het assortiment van Skantrae? Maak deze dan af met ons bijpassende deurbeslag. Een deur is pas compleet als het hang- en sluitwerk gemonteerd is. Niet alleen om je deur goed te laten werken, maar ook om deze prachtig af te maken. Het juiste deurbeslag zorgt ervoor dat jouw deur echt bij de rest van je woonstijl past. Of je nu op zoek bent naar een deurknop voor de voordeur, een deurkruk voor je stijlvolle binnendeur of toiletgarnituur om je badkamerdeur af te werken; Skantrae heeft voor iedere toepassing en stijl een passende oplossing.

Verschillende soorten deurbeslag

Een deur met bijpassend deurbeslag ziet en voelt compleet. Ons assortiment deurbeslag laat de karakteristieke kenmerken van je deur nog meer opvallen. Houd je van strakke lijnen of juist liever speelse vormen? Ben je fan van mat zwart of juist van RVS? En ga je voor een deurkruk of deurgreep? Op deze pagina vind je ons uitgebreide assortiment voor binnendeuren en buitendeuren.

Deurbeslag voor je binnendeur

Een interieur barst van de details en accenten. Met binnendeurbeslag kan je hier perfect op inspelen. Kies bijvoorbeeld voor deurbeslag dat bij de grepen van je keuken of de kast in je woonkamer past of laat de kleuren van je woning er perfect op aansluiten. Zo creëer je een mooi consistent geheel.

In ons assortiment vind je verschillende stijlgroepen voor deurkrukken. Voor al onze deurkrukken hebben we ook bijpassende sleutel- en cilinderrozetten en toiletgarnituur in ons assortiment. Heb je een schuifdeur gekocht, dan heb je de keuze uit diverse deurgrepen en schuifdeurkolommen. Ook in deze categorieën kan je uit verschillende stijlen en kleuren kiezen. Naast deurkrukken en deurgrepen vind je bij ons ook meubelknoppen en deurstoppers.

Speciaal voor de dunne stijlen van onze SlimSeries One en SlimSeries Ultra deuren hebben we uniek beslag. Standaard deurbeslag sluit namelijk niet aan op de smalle stijlen van 60 mm en 30 mm. Om deze reden koop je een SlimSeries deur dus altijd in combinatie met een hang- en sluitwerkpakket.

Ga je voor gemak? Wij hebben sinds kort ook passende sluitwerkpakketten voor iedere binnendeur. Kies je hiervoor, dan koop je een deurbeslagpakket inclusief de juiste bewerkingen aan de deur. Zo kun je eenvoudig voor je hele huis dezelfde keuze maken op het gebied van deurbeslag.

Deurbeslag voor je buitendeur

Je buitendeur maak je niet alleen mooi met bijpassend deurbeslag, ook veilig. Geef je voordeur en achterdeur een prachtige afwerking met stijlvol deurbeslag. Om het je gemakkelijk te maken, bieden we complete hang- en sluitwerkpakketten aan. Zo’n pakket bestaat uit deurbeslag, veiligheidsscharnieren met dievenpen en een meerpuntssluiting. De keuze is enorm, denk aan: aluminium, mat chroom, messing, RVS en zwart. Naast hang- en sluitwerk vind je bij ons ook brievenbussen, deurbeldrukkers en huisnummers. En alles in stijl. Zo zet je echt de puntjes op de i.

Meer weten over ons deurbeslag?

Wil je het deurbeslag van Skantrae graag in het echt bekijken? Neem dan een kijkje bij een showroom bij jou in de buurt. Onze verkooppunten vind je door heel Nederland.