Deurbeslag

Heb je een keuze gemaakt voor een deur van Skantrae? Zet dan de puntjes op de i met bijpassend deurbeslag. De finishing touch voor elke binnendeur en buitendeur, of je nu kiest voor een deurgreep, schuifsysteem of deurkruk. Skantrae deurbeslag is prachtig om te zien en subliem om te voelen. Kijk rond en ontdek welk deurbeslag aansluit bij jouw wensen.

Skantrae deurbeslag

Ons deurbeslag en hang- en sluitwerk is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor het massieve beslag gebruiken we messing of roestvrij staal als basismateriaal. Op het traditionele goudgele messing zijn diverse verrassende finishes mogelijk, zoals chroom, nikkel, brons of zwart.

Deurbeslag exclusief design

Een aantal deurkrukken is ontworpen door gerenommeerde Italiaanse ontwerpers en is exclusief verkrijgbaar bij Skantrae. Onze Ultraslim modellen hebben naast een exclusieve vormgeving een rozetdikte van slechts 3 mm. Voor een eenvoudige montage kunnen wij de frezing in de deur verzorgen. Je herkent ze aan het Ultraslim logo.

Door-en-door montage

Vrijwel al het sierbeslag (met uitzondering van Daniela, Daniela Lux ovaal, Kristina, Kristina ovaal en Petana) is geschikt voor een stevige door-en-door montage. Dat wil zeggen dat de montageschroeven door het slot en de deur heen gaan zonder dat de schroeven zichtbaar zijn.

Deurbeslag en garantie

Een groot deel van ons assortiment is voorzien van een titanium coating. Op deze modellen, die herkenbaar zijn aan het Ti-logo, geven we een levenslange garantie op kleurvastheid en kras-bestendigheid. Op de overige modellen bieden wij twee jaar garantie op de constructie, bij normaal gebruik.

Deurkrukken met onzichtbaar veersysteem

Alle deurkrukken van Skantrae zijn geveerd. Dit betekent dat er een onzichtbaar veersysteem in de deurkruk is verwerkt waardoor deze jarenlang optimaal functioneert en de deur perfect sluit.

Bijpassende scharnieren

Voor elk deurbeslag biedt Skantrae bijpassende scharnieren van hetzelfde materiaal of met dezelfde finish. Zelfs aan bijpassende meubelknopjes en deurstoppers hebben we gedacht. Heb je een minimalistische, moderne stijl? Skantrae heeft ook onzichtbare scharnieren in het assortiment. In combinatie met een magnetisch slot is dit een prachtige, innovatieve oplossing om het strakke lijnenspel in jouw interieur tot in de kleinste details door te voeren. Kortom: ook voor deurbeslag en hang- en sluitwerk geldt dat we de beste willen zijn in design, kwaliteit en service! Bekijk alle scharnieren.

Meer weten over Skantrae deurbeslag?

Wil je Skantrae deurbeslag graag in het echt bekijken? Neem dan een kijkje bij een showroom. Onze verkooppunten vind je door heel Nederland.