Dubbele deuren

Met een dubbele binnendeur creëer je een prachtige doorloop naar een andere ruimte in huis en maak je het tegelijk mogelijk om twee ruimtes van elkaar af te sluiten. Je kunt bijvoorbeeld met dubbele deuren de woonkamer van de keuken scheiden. Vrijwel alle Skantrae binnendeuren zijn als dubbele deuren toe te passen. Lees en kijk verder op deze pagina en in ons assortiment om meer te weten te komen over onze dubbele deuren.

Welke deuren kunnen als dubbele deuren gebruikt worden?

Vrijwel alle Skantrae binnendeuren zijn als dubbele deuren toe te passen.Je kiest een binnendeur naar wens uit ons assortiment en kiest vervolgens voor een dubbele deurensituatie. 

dubbele deuren in alle stijlen

Doordat bijna alle deuren van Skantrae mogelijk te gebruiken zijn voor dubbele deuren zijn er veel stijlen beschikbaar.  Of je nou gaat voor een moderne look met bijvoorbeeld de SlimSeries One deuren of een industriële look met de Slimseries Alu. Het is mogelijk hoe jij het wilt.

Kleurmogelijkheden

Bij Skantrae is er keuze uit wit of zwarte deuren. Kies jij liever voor een witte kleur voor een rustige sfeer? Of kies jij voor een zwarte deur die bijvoorbeeld jouw industriële stijl afmaakt.

Dubbele deuren zoals jij het wilt

Met de Skantrae configurator kan je een deur helemaal aanpassen op jouw eigen stijl, hierbij heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf een bijpassend deurbeslag te kiezen. Het is hierbij mogelijk om meerdere stijlen met elkaar te combineren. Je kan dus gemakkelijk jouw eigen droomdeur samenstellen voor je dubbele deuren.

Openslaande deuren en dubbele schuifdeuren

Dubbele binnendeuren worden ook vaak openslaande deuren genoemd. Maar openslaande deuren zijn slechts één van de mogelijke uitvoeringen van dubbele deuren. Je kunt ook kiezen voor dubbele schuifdeuren, waarbij de deuren uit elkaar geschoven kunnen worden. Je hebt volop keuze voor binnendeuren die je kunt toepassen als dubbele schuifdeuren of openslaande deuren.

Openslaande deuren van hout of aluminium

De meeste binnendeuren van Skantrae zijn van hout, dit zorgt voor een groot aanbod aan houten openslaande deuren voor jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een koninklijke deur uit de Prestige serie of een minimalistische deur uit de Nano serie. En ook de SlimSeries One en Ultra zijn nog steeds een trend in het interieur als afscheiding. De ruime keuze zorgt ervoor dat er altijd wel een paar houten openslaande deuren voor jou bij zijn.  Ook heeft skantrae een serie aan aluminium deuren namelijk de SlimSeries Alu deuren.

 Openslaande deuren met glas of dicht

Kies een dubbele deur die perfect aansluit bij jouw interieur en volledig tot zijn recht komt. In ons assortiment vind je zowel dichte dubbele deuren als openslaande deuren met glas. Het is belangrijk om te bepalen of je een ruimte volledig wilt kunnen afsluiten of dat je graag een open sfeer in stand houdt. Dubbele deuren met glas zorgen voor een mooie verbinding tussen twee ruimtes en laten voldoende licht door. Zo lijkt je interieur optisch groter en krijg je dezelfde look als bij de charmante Franse deuren. Dichte dubbele deuren bieden juist meer privacy. 

Dubbele schuifdeuren binnen

Wanneer je dubbele schuifdeuren binnen in je huis plaatst, krijg je een multifunctionele doorgang tussen twee ruimtes. Wanneer de dubbele schuifdeuren openstaan, worden de ruimtes één groot geheel met veel licht. Maar als je de dubbele schuifdeuren dicht doet, heb je een stijlvolle afscheiding. De schuifdeur heeft daarnaast nog als voordeel dat het weinig ruimte inneemt bij het openen, aangezien de deur langs de wand schuift. 

 1. Kantschuifsysteem STAAL Universeel
  Kantschuifsysteem STAAL Universeel
  Adviesprijs Inclusief BTW
  73,50
 2. Tongnaald dubbele opdekdeur WIT
  Tongnaald dubbele opdekdeur WIT
  Adviesprijs Inclusief BTW
  41,50
 3. Lockblock 1200/1300
  Lockblock 1200/1300
  Adviesprijs Inclusief BTW
  17,50

Maak je dubbele deuren compleet

Naast dubbele binnendeuren voor jouw interieur, leveren we ook diverse toebehoren om je dubbele deuren compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan tongnaalden en aanslaglatten. Hiermee creëer je een fraaie en naadloze afsluiting tussen twee deuren. Daarnaast kun je met een kantschuifsysteem de passieve deur vastzetten. Dit is handig wanneer je liever niet hebt dat beide deuren bij iedere doorgang worden gebruikt.

Bewerkingen

Heb je al een mooie dubbele deur gevonden, maar heb je geen zin in al die extra bewerkingen? Laat het aan ons over. Skantrae werkt samen met dealers door heel Nederland, check gemakkelijk een verkooppunt bij jou in de buurt.

Wij bieden diverse services als het gaat om bewerkingen. Check voor meer informatie gemakkelijk onze bewerkingen pagina.

Meer weten over een dubbele deurensituatie?

Overweeg jij een dubbele deurensituatie in je huis te creëren of wil je de huidige dubbele deuren vervangen door nieuwe deuren? Op onze website vind je een overzicht van alle binnendeuren die wij leveren. Laat je inspireren! Uiteraard kun je ook terecht bij een Skantrae dealer bij jou in de buurt.