Dubbele deuren

Met dubbele deuren creëer je een prachtige doorloop naar een andere ruimte in huis en je maakt het mogelijk om twee ruimtes van elkaar af te sluiten. Vrijwel alle Skantrae binnendeuren zijn in een dubbele deurensituatie toe te passen. Je kiest een binnendeur naar wens uit ons assortiment en vervolgens voor een dubbele deurensituatie. Lees en kijk verder op deze pagina en in ons assortiment om meer te weten te komen over onze dubbele deuren.

Dubbele deuren in diverse uitvoeringen

Dubbele deuren worden ook vaak openslaande deuren genoemd. Openslaande deuren zijn één van de mogelijke uitvoeringen van dubbele deuren. Je kunt ook kiezen voor dubbele schuifdeuren, een andere oplossing voor een dubbele deurensituatie, waarbij de deuren uit elkaar geschoven kunnen worden. Je hebt volop keuze voor binnendeuren die je kunt toepassen als dubbele schuifdeuren of openslaande deuren.

Kies een stijl die bij jouw past

Kies een deur die perfect aansluit bij jouw interieur en volledig tot zijn recht komt. In ons assortiment vind je zowel dichte deuren als deuren met glas. Het is belangrijk om te bepalen of je een ruimte volledig wilt kunnen afsluiten of dat je graag een open sfeer in stand houdt. Dubbele deuren met glas zorgen voor een mooie verbinding tussen twee ruimtes en laten voldoende licht door. Zo lijkt je interieur optisch groter. Dichte dubbele deuren bieden meer privacy.

Maak je dubbele deuren compleet

Naast binnendeuren voor jouw dubbele deurensituatie leveren we ook diverse toebehoren om je dubbele deuren compleet te maken. Denk aan tongnaalden en aanslaglatten. Zo creëer je een fraaie en naadloze afsluiting tussen twee deuren. Daarnaast kun je met een kantschuifsysteem de passieve deur vastzetten. Dit is handig wanneer je liever niet hebt dat beide deuren bij iedere doorgang worden gebruikt.

 1. Kantschuifsysteem STAAL Universeel
  Kantschuifsysteem STAAL Universeel
  Adviesprijs Inclusief BTW
  € 75,50
 2. Tongnaald dubbele opdekdeur WIT
  Tongnaald dubbele opdekdeur WIT
  Adviesprijs Inclusief BTW
  € 42,80
 3. Lockblock 1200/1300
  Lockblock 1200/1300
  Adviesprijs Inclusief BTW
  € 17,90

Meer weten over een dubbele deurensituatie?

Overweeg jij een dubbele deurensituatie in je huis te creëren of wil je de huidige dubbele deuren vervangen door nieuwe deuren? Op onze website vind je een overzicht van alle binnendeuren die wij leveren. Laat je inspireren! Uiteraard kun je ook terecht bij een Skantrae dealer bij jou in de buurt.