Brochures en prijslijsten

Wil je meer weten over de producten uit ons assortiment? Neem dan verder een kijkje op onze website of bekijk alle brochures en prijslijsten op deze pagina.

Binnendeuren brochure

Binnendeuren prijslijst

Buitendeuren brochure

Buitendeuren prijslijst

Slimseries Alu brochure

Kasten op maat brochure

Railsystemen brochure

SlimSeries Alu opdekdeur 


Plinten brochure

 Vloeren brochure


Bekijk en download onze brochures en prijslijsten

Ben jij geïnteresseerd in een binnendeur of buitendeur van Skantrae? Wil je weten hoe je jouw deur helemaal veilig en mooi afmaakt? Of heb je interesse in onze mogelijkheden voor opbergen? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product dat perfect past bij jouw woonstijl.

Met verschillende series en uitvoeringen bieden we een uitgebreid assortiment. Op deze website en in onze brochures vind je hier alles over. We vertellen over elke product de specifieke kenmerken, geven handige tips en bieden diverse services aan. Neem rustig de tijd om de mogelijkheden te bekijken. Ben je benieuwd naar de prijzen van onze producten? Ga dan naar een productpagina op onze website of download op deze pagina de prijslijst.

Informatie en inspiratie

Wij bieden je alle informatie en inspiratie over onze producten, zowel in onze brochure als online. Met behulp van onze sfeerfotografie geven we je een indruk van onze producten in een bepaalde woonstijl.

Veelgestelde vragen

Of je nu een vraag hebt over deuren, deurbeslag, toebehoren of opbergen, wij helpen je graag. Op onze Veelgestelde vragen pagina geven we antwoord op veel vragen. Daarnaast kun je ook altijd bij een dealer bij jou in de buurt terecht om meer informatie in te winnen of advies te krijgen.