Nano

Nano

Strak of juist nog strakker. Dat is wat je van deze vlakke deuren uit de Nano serie kunt zeggen. Het subtiele lijnenspel van deze deuren komt extra goed tot zijn recht in combinatie met ons prachtige moderne deurbeslag. Daarbij is de deur ook makkelijk schoon te houden door de grote, gladde oppervlaktes. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
  SKL 953
  SKL 953
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 233,50
  SKL 954
  SKL 954
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 233,50
  SKL 957
  SKL 957
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 242,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Nano binnendeuren

Onze Nano binnendeuren zijn zowel als opdekdeur als stompe deur te gebruiken. Hierdoor past er bijna altijd wel een deur uit de Nano serie in jouw interieur. In een minimalistische of moderne ruimte gaat de stijl naadloos over in de deur. Maar ook in een meer eclectisch interieur kan een Skantrae Nano binnendeur mooi staan. 

Hieronder staan de belangrijkste eigenschappen van de deuren uit de Nano serie: 

 • Constructie: Vuren kantlatten, massieve vlasvezelspaanplaat kern tussen 2 vlakke, gegroefde MDF skinplaten
 • Uitvoering: Gladde uitvoering met verschillende groefdesigns
 • Afwerking: Wit voorbehandeld
 • Beschikbaarheid: Voorraad
 • Maatwerk: Niet leverbaar
 • Aantal modellen: 2
 • Garantie: 5 jaar
 • Aflakservice: Mogelijk
 • Overig: Slotgat en voorplaatboring Nemef 1200/1300 voorgeboord. Paumelleboringen in opdekdeuren voorgeboord

Skantrae Nano binnendeuren

De grote panelen met smalle scheidslijnen staan centraal in het bijzondere en minimalistische design van de Nano serie. Maar hoeveel panelen jouw deur bevat, bepaal je helemaal zelf. Kies bijvoorbeeld voor de skantrae nano skl 953 met 4 panelen, of voor de skantrae nano skl 954 met 5 panelen. Of ga zelfs voor 6 panelen bij de skantrae nano skl 957. Zo kies je eenvoudig de deur die het beste past in jouw interieur.

Deurbeslag voor Nano binnendeur

Bij zo’n minimalistisch design als van de Nano binnendeuren is het juiste deurbeslag ontzettend belangrijk. De deurkruk kan de hele uitstraling van de deur veranderen, zowel positief als negatief. Kies dus voor een deurbeslag dat mooi aansluit bij je gekozen deur. 

Bij de Nano serie kun je bijvoorbeeld gaan voor de Cubistic of Logic deurkruk, zodat de strakke lijnen nog beter uitkomen. Of kies voor een stijlvolle zwarte Griffin deurkruk.

Skantrae Nano deuren kopen?

Wil je graag een deur uit de Nano serie kopen? Of zie je de deuren liever eerst in een showroom? Bezoek dan een Skantrae dealer bij jou in de buurt. Hier helpen ze u ook graag met al uw vragen over de mogelijkheden. 

Hebt u toch nog andere vragen? Dan kunt u ook altijd terecht bij onze veelgestelde vragen pagina. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 

Nano BinnendeurenNano Binnendeuren