SlimSeries Ultra

De SlimSeries Ultra serie heeft ULTRA smalle stijlen van slechts 30 mm breed. Leverbaar in een witte of zwarte grondlak en keuze uit 3 verschillende glassoorten: blank glas, nevel glas en rookglas. SlimSeries Ultra is toepasbaar als schuifdeur of taatsdeur. Op zoek naar een draaideur? Kijk dan bij SlimSeries One.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

SlimSeries Ultra® binnendeuren

De nieuwe SlimSeries Ultra deurenlijn is een uitbreiding op onze huidige minimalistische SlimSeries binnendeuren. Wat de verschillen precies zijn? De reguliere minimalistische SlimSeries binnendeuren hebben een smalle stijl en dorpel van 60 mm en zijn geschikt voor draai- en schuiftoepassingen.

De nieuwe SlimSeries Ultra lijn bestaat uit deuren met ULTRA smalle stijlen van slechts 30 mm breed. De horizontale boven- en onderdorpel zijn 80 mm hoog omdat de betreffende taats hardware in deze dorpel verwerkt moet worden. SlimSeries Ultra deuren zijn geschikt voor schuif- en taatsdeuren.

Taatsdeuren

Taatsdeuren kennen een scharnierpunt dat aan de boven- en onderzijde van de deur wordt gemonteerd. Deze toepassing is bij de reguliere minimalistische SlimSeries binnendeuren nog niet mogelijk. Voor deze taatsdeuren kiezen we voor het Argenta Pivota Pro taatssysteem. Lees meer informatie over taatsdeuren en het bijbehorende taatssyteem.

SlimSeries Ultra hang- en sluitwerkpakketten

De ultra smalle stijlen van deze nieuwe deuren vragen om speciale hang- en sluitwerkpakketten. Je kunt je hang- en sluitwerkpakket zelf eenvoudig samenstellen:

SlimSeries Ultra specificaties

De specificaties van de SlimSeries Ultra zijn hetzelfde als SlimSeries binnendeuren, met de volgende verschillen:

  • Stijlbreedte: 30 mm
  • Dorpelhoogtes: 80 mm
  • Uitsluitend in maatwerk leverbaar
  • Een tochtvaldorpel is bij SlimSeries Ultra deuren helaas niet mogelijk
SlimSeries Binnendeuren