Binnendeuren

Kies de binnendeuren serie die bij jou past! Nog geen keuze kunnen maken?
Bekijk dan alle deurmodellen of doe inspiratie op met onze sfeerfoto's en video's.

Cashbackactie

Momenteel hebben we een cashbackactie op onze luxe binnendeuren. Meer deuren = meer korting. Deze korting loopt op tot 25 euro per deur. Deze actie is geldig op bestellingen in de periode 1 november t/m 31 december 2020. Meer informatie:

Kies een deurenserie:

Nieuwe binnendeur

Een nieuwe binnendeur uitzoeken, waar begin je? Welke stijl spreekt je aan? Met of zonder glas? Er zijn veel verschillende series en modellen: klassiek, modern, landelijk, industrieel en ga zo maar door. Bovendien kun je jouw binnendeur verfraaien met bijvoorbeeld mooi deurbeslag en architraven. Wist je trouwens dat alle Skantrae binnendeuren zijn toe te passen in een dubbele deursituatie? Lees alles over dubbele houten deuren.

Een snelle levering van jouw nieuwe binnendeur is trouwens vanzelfsprekend: Skantrae heeft een groot voorraadmagazijn in Zevenaar waardoor alle binnendeuren snel geleverd kunnen worden. En wist je dat Skantrae veel waarde hecht aan economische, milieu en sociale onderwerpen? Je leest er uitgebreid over in ons MVO jaarverslag.

Duurzame binnendeuren

De keuze voor verantwoord hout en oog voor de leefomstandigheden van lokale bevolkingsgroepen is een vanzelfsprekend onderdeel van ons beleid. 98% van ons huidige assortiment binnendeuren is al gemaakt van FSC en/of PEFC gecertificeerde houtsoorten. Ook bij de ontwikkeling van nieuwe binnendeuren laten we naast kwaliteit en design ook de beschikbaarheid en mogelijkheden van duurzame houtsoorten zwaar meewegen.

Gekwalificeerde binnendeuren

Skantrae heeft meer dan 80 deurmodellen met een KOMO certificaat. KOMO is voor de bouwwereld een belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat deuren aan diverse zware duurtesten onderwerpt. Onze deuren doorstaan deze testen glansrijk, op een aantal punten zelfs met de maximale score. Ook voldoen Skantrae binnendeuren aan de eisen van het Bouwbesluit en passen ze in het concept van DuBo (Duurzaam Bouwen).

KOMO gecertificeerde binnendeuren van Skantrae blijven gegarandeerd minimaal 10 jaar in perfecte conditie, functioneren soepel, sluiten goed en trekken niet krom. Ook niet bij extreme omstandigheden, zoals in natte ruimtes als badkamers. Skantrae paneeldeuren met KOMO certificaat hebben zelfs de hoogste klasse in de markt.

Binnendeuren met veiligheidsglas

Skantrae kiest voor kwaliteit en voor veiligheid. Daarom bestaat vrijwel ons gehele glasprogramma, zelfs waar mogelijk ons glas-in-lood, uit gehard veiligheidsglas dat voldoet aan de NEN 3569 norm. Dit glas is vijf keer sterker dan normaal glas, wat de kans op breuk aanzienlijk verkleint. Als het glas van de binnendeur onverhoopt toch breekt, dan brokkelt het uiteen in kleine, minder gevaarlijke stukjes. Bekijk al onze glasopties voor binnendeuren.

Meer weten over Skantrae binnendeuren?

Wil je Skantrae binnendeuren graag in het echt bekijken? Neem dan een kijkje bij een showroom. Onze verkooppunten vind je door heel Nederland: