Service & Advies van Skantrae deuren

Wij helpen je graag met al jouw vragen over binnendeuren, buitendeuren, deurbeslag, kozijnen, lijstwerk, toebehoren en opbergen. Of het nu gaat om het afhangen van deuren, het verven en onderhouden van deuren, het glas, deurbeslag, garanties of keurmerken, wij hebben hier een antwoord op. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek een dealer.

Veelgestelde vragen

We snappen goed dat je nog eventuele vragen hebt over onze producten of services. Op de pagina met veelgestelde vragen hebben we deze vragen inclusief antwoorden gebundeld. Handig als je snel op zoek bent naar een antwoord of wanneer je iets wilt opzoeken over een Skantrae product.

Verkooppunten

Skantrae producten vind je bij een groot aantal dealers door Nederland. Ben je benieuwd of ze een bepaald product in hun showroom hebben? Neem dan altijd even contact op en vraag of het product te bekijken is.

Showroom

Voor het bekijken van onze producten kun je zowel bij een dealer als onze eigen showroom in Zevenaar terecht. Maak van te voren een afspraak, dan staat er een specialist voor je klaar. In onze showroom krijg je een goede indruk van ons assortiment. Kom langs en probeer de verschillende modellen uit en krijg zo een goed beeld van het product dat je voor ogen hebt.

Technische documenten

Onze producten worden standaard voorzien van een handleiding die helpt bij het monteren en tips geeft voor het onderhoud. Is de handleiding kwijtgeraakt of misschien beschadigd? Geen probleem. Je kunt handleidingen, instructies en garantievoorwaarden gratis downloaden op onze website.

Services

Skantrae biedt verschillende services aan om het jou nog gemakkelijker te maken. Bijvoorbeeld de All Inclusive service waarbij jouw buitendeuren-klus volledig uit handen wordt genomen. We bieden zowel services voor particulieren als zakelijke klanten aan.

App

Met onze Skantrae Augmented Reality app zie je direct hoe jouw nieuwe deur er in jouw eigen huis uitziet. Ook kun je ons assortiment deuren in 3D zien. Zo krijg je er echt een goede indruk van! Download de app gratis en probeer de diverse functies uit.

Instructievideo’s

We begrijpen dat het bij sommige klussen prettig kan zijn om een instructie te krijgen in de vorm van een video. Skantrae biedt diverse instructievideo’s aan die jou helpen om het beste eindresultaat te realiseren.

Duurzaamheid en kwaliteit

Skantrae hecht veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Onze producten beschikken daarom over belangrijke, waardevolle keurmerken. Denk aan keurmerken voor duurzaam verkregen hout en beveiliging.

Nieuws(brief)

Wil je op de hoogte blijven van Skantrae nieuws en ontwikkelingen? We delen onze updates graag met jou. Bekijk onze nieuwsartikelen op de website en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Wij versturen elk kwartaal een nieuwsbrief.