Instructievideo's

Instructievideo's deuren

Onze deuren kun je zelf afhangen en monteren. We helpen je graag met handige instructies, zodat jij een prachtig eindresultaat kunt realiseren. In de onderstaande instructievideo’s lichten wij diverse deurenklussen voor je uit. Liever niet zelf aan de slag? Bekijk dan onze services en laat het over aan onze professionals!

Stompe deuren afhangen

Het afhangen van een stompe deur werkt anders dan een opdekdeur. Een stompe deur valt namelijk volledig in het kozijn. In deze video laten we stapsgewijs zien hoe je snel en eenvoudig een stompe deur op de juiste manier afhangt.

Opdekdeuren afhangen

Een opdekdeur valt met de rand op het kozijn. Opdekdeuren vragen om speciale scharnieren, namelijk paumelle scharnieren. Deze vind je uiteraard ook in ons assortiment. Het afhangen en monteren vraagt om de nodige aandacht. Bekijk de video. 

Glas plaatsen in onze deuren

Heb je een deur met glas uit ons assortiment? Wanneer dit niet voorgemonteerd is (check de specificaties), dan dien je het betreffende glas zelfstandig in je deur te plaatsen. Dit vergt enige aandacht en precisie. In deze video leggen we je stapsgewijs uit hoe je glas in een deur van Skantrae plaatst en waar je op moet letten.

Deurkozijnset plaatsen

Een goede deur heeft een passend kozijn nodig. Deze kun je ook bij onze deurmodellen bestellen. De montage van een deurkozijn vraagt wel de nodige aandacht. In deze video leggen we je uit hoe je zelf een deurkozijn plaatst.

Instructievideo's vloeren

Of je nu een laminaat of PVC vloer moet leggen, de vloeren van Skantrae leg je makkelijk en snel. En bovendien ook nog eens eenvoudig alleen. In onderstaande leginstructievideo’s zie  je voor de verschillende vloertypen hoe je het handigst een vloer legt. Zodat je snel een mooi eindresultaat kunt realiseren.

Het leggen van laminaat Basic

De Skantrae laminaat vloer Basic bestaat uit planken van 193 x 1380 mm. Door de 5G-click verbinding is de vloer niet alleen makkelijk en snel te leggen, je kunt de klus ook prima allen doen. De lange zijden worden namelijk in elkaar gekanteld en de kopse kanten in elkaar geklikt. Zo kun je de vloer plank voor plank plaatsen. Leg de vloerplanken altijd van rechts naar links en houd rondom 1 cm vrij. Bekijk de video voor de makkelijkste manier van leggen.

 

Het leggen van laminaat Extra Breed

De laminaat vloer Extra breed heeft planken van 244 mm breed. Deze brede planken zorgen er niet alleen voor dat de kamer groter lijkt, je bent ook sneller klaar met leggen door de breedte van de plank. Ook deze vloer is voorzien van de makkelijke 5G-click verbinding. Leg de vloerplanken altijd van rechts naar links en houd rondom 1 cm vrij. Bekijk de video voor de makkelijkste manier van leggen. In de video wordt uitgelegd hoe je de vloer het snelst kunt leggen.

Het leggen van PVC planken

De Skantrae PVC planken zijn voorzien van een synchroon structuur. Hierdoor lijken de planken net echt hout. Doordat de planken al voorzien zijn van een ondervloer, een speciaal kliksysteem én met 225mm breder zijn dan normale planken, is de PVC vloer snel te leggen. In deze video leggen we je uit hoe je een PVC planken vloer legt.

Het leggen van PVC tegels

De Skantrae PVC tegels zijn al voorzien van een ondervloer. Samen met het I4F kliksysteem  zorgt dit ervoor dat de tegels zeer snel te leggen zijn.. In deze video leggen we je  stapsgewijs uit hoe je een PVC tegelvloer legt.