BIM - Bouw Informatie Model

BIM staat voor Bouw Informatie Model (of Building Information Modeling). Het is een werkmethode waarbij alle relevante informatie van een bouwwerk gedurende de hele levenscyclus wordt opgeslagen, gebruikt, beheerd en ondersteund door een digitaal 3D-gebouwmodel. Alle partijen die bij het bouwproces zijn betrokken, gebruiken dezelfde informatie en zien van elkaar wat er gebeurt. Die informatie is dan ook continu beschikbaar en altijd actueel.

 

Skantrae assortiment in Revit formaat en instructievideo's

Skantrae is bezig om haar volledige assortiment beschikbaar te maken in Revit formaat. We doen dit in fases. Momenteel is de binnendeurenserie Skantrae Essence gereed. Deze kun je hieronder aanvragen. Verder tref je hieronder diverse instructievideo's aan die je helpen bij het gebruik van de verschillende bestanden.

Skantrae BIM

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.

Importeren deuren in Revit project

Toevoegen en wijzigen onderdorpel

Wijzigen draairichting en wijziging neggemaat

Inladen schedule Skantrae

Wijzigen glas