Skantrae BIM - Bouw Informatie Model

BIM staat voor Bouw Informatie Model (of Building Information Modeling). Het is een werkmethode waarbij alle relevante informatie van een bouwwerk gedurende de hele levenscyclus wordt opgeslagen, gebruikt, beheerd en ondersteund door een digitaal 3D-gebouwmodel. Alle partijen die bij het bouwproces zijn betrokken, gebruiken dezelfde informatie en zien van elkaar wat er gebeurt. Die informatie is dan ook continu beschikbaar en altijd actueel.

Skantrae assortiment in Revit formaat

Skantrae is bezig om haar volledige assortiment beschikbaar te maken in Revit formaat. We doen dit in fases. Momenteel zijn er vier series binnendeuren gereed: Skantrae Essence, Skantrae Accent, Skantrae SlimSeries en Skantrae SlimSeries Ultra. Je kunt de bestanden hieronder downloaden. Verder tref je op deze pagina diverse instructievideo's aan die je helpen bij het gebruik van de verschillende bestanden.

Skantrae BIM instructievideo's

Wil je weten hoe je de diverse Revit bestanden dient te gebruiken? Bekijk dan onderstaande instructievideo's.

Importeren deuren in Revit project

Toevoegen en wijzigen onderdorpel

Wijzigen draairichting en neggemaat

Inladen schedule Skantrae

Wijzigen glas

Vragen?

Heb je vragen over onze Revit bestanden? Of over BIM in het algemeen? Stel ze gerust, dan hoor je binnen enkele dagen van ons.

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.