Je huis verduurzamen? Dan is het verstandig om, naast nieuwe zonnepanelen en een hybride CV-ketel, ook te kiezen voor een isolerende voordeur. Anders vliegt de warmte alsnog zo via de deur naar buiten. En dat wil je toch niet? Met een NEXT isolerende voordeur laat je niet alleen de warmte binnen, maar haal je ook het beste in huis op het gebied van duurzaamheid en stijl.


isolerende voordeurisolerende voordeur

De voordelen van een NEXT buitendeur

  • Hoge isolatiewaarde: minder stookkosten en een behaaglijk gevoel in huis
  • Minder krimp- en zwelgedrag door de stevige plaatconstructie
  • Licht in gewicht en daardoor gemakkelijker te monteren
  • Gegarandeerde kwaliteit met 10 jaar garantie

Dus wil jij geen tocht meer in de hal en meer wooncomfort? Kies voor een NEXT isolerende voordeur. Als bonus zie je dat ook terug op je energierekening. 


Laat je inspireren en download gratis de brochure met alle buitendeuren

Ben je nog aan het oriënteren en uitzoeken welke buitendeur past bij jouw huis?
Bekijk op je gemak alle buitendeuren en download gratis de brochure vol inspiratie, bijpassend hang- en sluitwerk en uitgebreide productinformatie.


Hoe bestel ik een NEXT geïsoleerde buitendeur?

Stap 1: Zoek jouw NEXT buitendeur uit.

Stap 2: Bestel de uitgezochte deur bij  een verkooppunt bij jou in de buurt. Of heb je al contact met een aannemer voor de verbouwing van je huis? Hij kan jouw deur ook bestellen en plaatsen.

Stap 3: Jouw deur is pas echt af met bijpassend hang-en sluitwerk.

Stap 4: Jouw deur wordt binnen 8 weken geleverd. 

isolerende voordeurisolerende voordeur

De opbouw van een Skantrae NEXT buitendeur

Wat maakt NEXT de best isolerende voordeur?

Een isolerende kern met aluminium platen

De samengestelde plaatconstructie van onze NEXT modellen, is opgebouwd uit een isolerende kern met aluminium platen aan weerszijden. Deze kern is gemaakt van XPS hardschuiml beend om zijn drukvastheid, vochtbestendigheid, lichte gewicht en uitzonderlijke isolatiewaarde. 

Vormstabiel en lichtgewicht

De aluminium platen dragen bij aan een hoge vormstabiliteit van de buitendeur waardoor eventueel krimp- en zwelgedrag sterk wordt verminderd.

Productdetails

  • Isolatie: XPS schuimvulling met een dichtheid van 30 kg/m3
  • Isolatiewaarde: μ-waarde (W/m2.K). NEXT deuren; 1.56 W/m2K
  • Stabilisatie: 2 stuks aluminium tussenlagen; dikte dekplaat: 8,5 mm
  • Deurdikte: 40 of 54 mm
  • Grondlak: 120 mμ grijs voorbehandeld in RAL 7038

Kwaliteit en service

Wat is de garantie?

Bij Skantrae vinden we het belangrijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je deur, daarom bieden we 10 jaar garantie op alle NEXT geïsoleerde deuren. 

Wat is de levertijd?

De levertijd is ca. 6-8 weken na het plaatsen van de bestelling. Voor Bestel- en Maatwerkdeuren komt de levertijd op ca. 18 weken.

Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd?

De NEXT isolerende voordeuren zijn ontworpen met het oog op kwaliteit en een lange levensduur. De NEXT deuren van Skantrae worden vervaardigd uit één plaatconstructie. Deze constructie geeft een hoge isolerende werking, vermindert krimpen en uitzetten van het hout, is licht van gewicht en heeft minder onderhoud nodig. Zoveel als mogelijk worden onze productendeuren geproduceerd en getest volgens de Nederlandse BRL normen die de basis zijn voor het vermaarde KOMO-certificaat. 

Hoe werkt de all-in service op voordeuren?

Heb je een nieuwe, isolerende voordeur nodig, maar ga je liever niet zelf aan de slag? Met de Skantrae All In service heb je er geen omkijken naar. De voordeur wordt digitaal bij je ingemeten, op maat gemaakt en vervolgens gespoten. De monteur bezorgt de deur, hangt deze af en monteert het hang- en sluitwerkpakket. Tenslotte neemt hij de oude deur mee. Dat noemen we 'gemak van Skantrae'.

 


Ook verkrijgbaar: isolerende achterdeuren

Skantrae heeft een ruim assortiment aan isolerende buitendeuren. Naast de voordeuren uit de verschillende series, bieden we ook geïsoleerde achterdeuren en balkondeuren aan in de serie Garden

Dus ben je bezig met een verbouwing of wil je jouw huis nóg energiezuiniger maken? Vervang jouw achterdeur, balkondeur of tuindeur door een isolerende NEXT deur. Zo vliegt er ook geen warmte door je achterdeur naar buiten


Voor welke NEXT buitendeur ga jij?