Garden

Binnen ons Garden programma hebben we een royaal assortiment tuin- en balkondeuren en achterdeuren. De hardhouten deuren zijn voorzien van het KOMO keurmerk en verkrijgbaar in verschillende houtsoorten/constructies: Optimax FSC, merbau, meranti FSC en NEXT. Deze deuren kunnen natuurlijk gebruikt worden als dubbele deurenset; het worden dan prachtige openslaande deuren naar je tuin.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
  SKG 3553 ISO blank glas HR++
  SKG 3553 ISO blank glas HR++ ISO blank glas HR++
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 657,50
  SKG 3553 ISO blank glas inbraakwerend HR++
  SKG 3553 ISO blank glas inbraakwerend HR++ ISO blank glas inbraakwerend HR++
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 759,00
  SKG 3554 ISO blank glas HR++
  SKG 3554 ISO blank glas HR++ ISO blank glas HR++
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 674,00
  SKG 3554 ISO blank glas inbraakwerend HR++
  SKG 3554 ISO blank glas inbraakwerend HR++ ISO blank glas inbraakwerend HR++
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 775,00
  SKG 3557 ISO blank glas HR++
  SKG 3557 ISO blank glas HR++ ISO blank glas HR++
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 723,50
  SKG 3557 ISO blank glas inbraakwerend HR++
  SKG 3557 ISO blank glas inbraakwerend HR++ ISO blank glas inbraakwerend HR++
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 825,00
  SKG 3559 ISO blank glas HR++
  SKG 3559 ISO blank glas HR++ ISO blank glas HR++
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 770,00
  SKG 3559 ISO blank glas inbraakwerend HR++
  SKG 3559 ISO blank glas inbraakwerend HR++ ISO blank glas inbraakwerend HR++
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 872,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Garden

In de Skantrae Garden serie hebben we een royaal assortiment balkon- en tuindeuren en achterdeuren. De hardhouten deuren zijn voorzien van het KOMO keurmerk en verkrijgbaar in verschillende houtsoorten/constructies: Optimax FSC, merbau, meranti FSC en NEXT. Deze deuren kunnen natuurlijk gebruikt worden als dubbele deurenset; het worden dan prachtige openslaande tuindeuren.

Skantrae Garden buitendeuren

Onze Garden serie is verkrijgbaar in verschillende stijlen en glas. Voor het glas is er de keuze uit blank glas, draadglas en inbraakwerend HR++ glas. Inbraakwerend glas bestaat uit meerdere lagen glas met daartussen een speciale folie die ervoor zorgt dat het beter bestand is tegen inbraakpogingen. De glasruit zorgt voor een natuurlijke lichtinval en haalt het buitenleven naar binnen. Veel Garden deurmodellen zijn geschikt als tuindeur of balkondeur en kun je in iedere gewenste kleur aflakken.

Garden houtsoorten en constructies 

Bij Garden buitendeuren heb je de keuze uit diverse constructies, zodat je altijd een deur kunt vinden die past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Onze Garden buitendeuren worden waar mogelijk geproduceerd van verantwoorde houtsoorten van hoge kwaliteit. Een buitendeur uit de serie Garden Meranti is bijvoorbeeld gemaakt van klasse 3 FSC hardhout. Deze hardhoutsoort staat bekend om zijn duurzaamheid, sterkte en stabiliteit. Verder heeft de Garden Vuren serie een aantal tuindeuren gemaakt van vurenhout en voorzien van draadglas. Een ideale keuze voor wie op zoek is naar een praktische en betaalbare tuindeur.

Garden NEXT deuren

Je huis verduurzamen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een NEXT geïsoleerde voordeur. Anders vliegt de warmte alsnog zo via de voordeur naar buiten. En dat wil je toch niet? De NEXT buitendeuren hebben een hoge isolatiewaarde, minder krimp- en zwelgedrag en zijn licht in gewicht waardoor ze gemakkelijker te monteren zijn.

Skantrae Garden in het echt bekijken?

Wil je de Garden buitendeuren, dubbele tuindeuren of één van onze andere producten graag in het echt bekijken? Zoek dan een Skantrae dealer bij jou in de buurt of bezoek onze showroom in Zevenaar. Heb je vragen over onze deuren? Neem dan gerust contact op.