Garden

Binnen ons Garden programma hebben we een royaal assortiment achter-, balkon en tuindeuren. Deze deuren zijn voorzien van KOMO keur en verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende houtsoorten: Optimax FSC, merbau en meranti FSC. Deze deuren worden ook veel toegepast als deur voor een schuur of berging. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken als dubbele deurenset; het worden dan prachtige openslaande deuren naar jouw tuin. Uiteraard ontbreekt het isolatieglas voor deze serie niet.

Populaire Garden deurmodellen

Bekijk hier een selectie van ons assortiment Garden deuren. Benieuwd naar alle deurmodellen? Ga dan naar Garden deuren en lees ook meer informatie over specificaties en kenmerken.

 1. SKG 513 ISO blank glas
  SKG 513 ISO blank glas
  Vanaf € 522,00
 1. SKG 589 ISO blank glas
  SKG 589 ISO blank glas
  Vanaf € 631,00
 1. SKG 1557 ISO blank glas
  SKG 1557 ISO blank glas
  Vanaf € 555,50

Veiligheidsbeslag

Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk! Wij kunnen in jouw deur een frezing aanbrengen voor een meerpuntssluiting. Hiermee vergrendel je jouw deur met één draaibeweging op meerdere punten tegelijk. Gebruik een meerpuntssluiting altijd samen met ons veiligheidsbeslag. Zo zorg je ervoor dat jouw deur niet alleen veilig is, maar er ook nog eens prachtig uit ziet. Je kunt de verschillende buitenschilden moeiteloos combineren met de diverse binnenschilden. Onderstaande producten zijn slechts een greep uit ons totale assortiment:

 1. Veiligheidsbeslag Aries kruk knop RVS ovaal
  Veiligheidsbeslag Aries kruk knop RVS ovaal
  € 202,50
 1. Veiligheidsbeslag Easy - Dublin mat chroom ovaal
  Veiligheidsbeslag Easy - Dublin mat chroom ovaal
  Vanaf € 411,00
 1. Veiligheidsbeslag Easy - Easy nero recht
  Veiligheidsbeslag Easy - Easy nero recht
  Vanaf € 374,00
 1. Veiligheidsbeslag Easy - Wexford mat chroom recht
  Veiligheidsbeslag Easy - Wexford mat chroom recht
  Vanaf € 411,00

Garden stijlen

Bij Garden deuren zijn plakroedes optioneel verkrijgbaar. Ontdek wat het beste bij jouw wensen aansluit.

  

Vragen?

Heb je een vraag over Garden deuren? Wellicht staat het antwoord op jouw vraag tussen onze Veelgestelde vragen. Als dit niet het geval is, kun je jouw vraag stellen via ons contactformulier. Wij geven je dan binnen enkele dagen antwoord.