Garden

Binnen ons Garden programma hebben we een royaal assortiment achter-, balkon en tuindeuren. Deze deuren zijn voorzien van KOMO keur en verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende houtsoorten: Optimax FSC, merbau en meranti FSC. Deze deuren worden ook veel toegepast als deur voor een schuur of berging. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken als dubbele deurenset; het worden dan prachtige openslaande deuren naar jouw tuin. Uiteraard ontbreekt het isolatieglas voor deze serie niet.

Populaire Garden deurmodellen

Bekijk hier een selectie van ons assortiment Garden deuren. Benieuwd naar alle deurmodellen? Ga dan naar Garden deuren en lees ook meer informatie over specificaties en kenmerken.

 1. SKG 167 draadglas
  SKG 167 draadglas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 287,50
 2. SKG 517 ISO blank glas
  SKG 517 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 692,50
 3. SKG 587 ISO blank glas
  SKG 587 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 805,00

Veiligheidsbeslag

Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk! Wij kunnen in jouw deur een frezing aanbrengen voor een meerpuntssluiting. Hiermee vergrendel je jouw deur met één draaibeweging op meerdere punten tegelijk. Gebruik een meerpuntssluiting altijd samen met ons veiligheidsbeslag. Zo zorg je ervoor dat jouw deur niet alleen veilig is, maar er ook nog eens prachtig uit ziet. Je kunt de verschillende buitenschilden moeiteloos combineren met de diverse binnenschilden. Onderstaande producten zijn slechts een greep uit ons totale assortiment:

 1. Veiligheidsbeslag Tarvos zwart recht
  Veiligheidsbeslag Tarvos zwart recht
  Adviesprijs Inclusief BTW
  217,00
 2. Veiligheidsbeslag Easy - Easy chroom ovaal
  Veiligheidsbeslag Easy - Easy chroom ovaal
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 373,00
 3. Veiligheidsbeslag Elara RVS recht
  Veiligheidsbeslag Elara RVS recht
  Adviesprijs Inclusief BTW
  205,00

Garden stijlen

Bij Garden deuren zijn plakroedes optioneel verkrijgbaar. Ontdek wat het beste bij jouw wensen aansluit.

  

Vragen?

Heb je een vraag over Garden buitendeuren? Wellicht staat het antwoord op jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Uiteraard kun je met jouw vragen ook terecht bij één van onze dealers. Zoek een Skantrae dealer bij jou in de buurt.