Over Skantrae

Skantrae is gevestigd in Zevenaar en al ruim 40 jaar actief op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Welke deur je ook nodig hebt, het brede assortiment van Skantrae beantwoordt je vraag. Of je nu zoekt naar een binnendeur of buitendeur, een luxe paneeldeur of een vlakke boarddeur, bij Skantrae kun je terecht. Met 120.000 deuren, 35.000 glaspakketten en 35.000 deurkrukken op voorraad kennen wij korte levertijden. Wij zijn dus het magazijn voor jou en je klant. Skantrae is trendsettend en ontwikkelt nieuwe deurenseries in eigen huis, waardoor we altijd beschikken over een onderscheidend en actueel assortiment.

Skantrae deuren

Skantrae is het merk voor de vakman, met uitgebreide ondersteuning vanuit de Skantrae Projectservice, de handige Skantrae deurenwaaier, persoonlijke verkoopondersteuning, bestekteksten in Stabu en beschikbare productdata.

Technische werkplaats

In onze technische werkplaats beschikken wij over een modern machinepark die vele werkzaamheden voor jou uit handen kunnen nemen. Denk aan scharnierinkrozingen, armschaven, meerpuntsluitingen en aflakken. Wij nemen tijdrovend werk graag voor jou uit handen en garanderen topkwaliteit.

Kwaliteit

Kwaliteit staat namelijk voorop bij Skantrae. Vrijwel al onze deuren dragen het KOMO-certificaat. De kernconstructie van onze massieve binnendeur is zelfs zo stabiel, dat deze deuren alle woningbouweisen overstijgen. We kiezen uitsluitend het beste materiaal en werken met FSC en PEFC gecertificeerd hout.

Skantrae Augmented Reality app

Skantrae is vooruitstrevend in al haar producten en in de ondersteuning van dealers. Zo ontwikkelde Skantrae een ‘deuren app’ waarmee je middels Augmented Reality een deur virtueel in uw woning kunt plaatsen. Zo kun je of jouw klant, bekijken welke deur het beste in het interieur past.

Skantrae website

Consumenten en dealers kunnen daarnaast gebruik maken van een up-to-date website via desktop en mobile devices. Alle informatie over onze deuren is op die manier altijd dichtbij.

Skantrae

  • Postadres:
  • Postbus 48
  • 6900 AA Zevenaar
Skantrae deuren contactSkantrae deuren contact