Over Skantrae

Skantrae is gevestigd in Zevenaar en al ruim 40 jaar actief op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Welke deur je ook nodig hebt, het brede assortiment van Skantrae beantwoordt je vraag. Of je nu zoekt naar een binnendeur of buitendeur, een luxe paneeldeur of een vlakke boarddeur, bij Skantrae kun je terecht. Met 120.000 deuren, 35.000 glaspakketten en 35.000 deurkrukken op voorraad kennen wij korte levertijden. Wij zijn dus het magazijn voor jou en je klant. Skantrae is trendsettend en ontwikkelt nieuwe deurenseries in eigen huis, waardoor we altijd beschikken over een onderscheidend en actueel assortiment.

Skantrae is het merk voor de vakman, met uitgebreide ondersteuning vanuit de Skantrae Projectservice, persoonlijke verkoopondersteuning, bestekteksten in Stabu en beschikbare productdata.

Skantrae bedrijfsfilm

 

In onze technische werkplaats beschikken wij over een modern machinepark die vele werkzaamheden voor jou uit handen kunnen nemen. Denk aan scharnierinkrozingen, armschaven, meerpuntsluitingen en aflakken. Wij nemen tijdrovend werk graag voor jou uit handen en garanderen topkwaliteit. We kiezen uitsluitend het beste materiaal en werken met FSC® en PEFC™ gecertificeerd hout.

Website en portal

Consumenten kunnen daarnaast gebruik maken van een up-to-date website via desktop en mobile devices. Alle informatie over onze deuren is op die manier altijd dichtbij. Voor dealers hebben we de portal 'MijnSkantrae' ontwikkeld waarin onder meer onze actuele voorraad direct is in te zien.

Skantrae

  • Postadres:
  • Postbus 48
  • 6900 AA Zevenaar
Skantrae deuren contactSkantrae deuren contact

Skantrae onderdeel van Deli Home

Skantrae is onderdeel van Deli Home: de digitale timmerfabriek. Bij Deli Home zijn wij ervan overtuigd dat het gebruik van houten maatwerk woonproducten, speciaal geproduceerd voor de ruimte waarin ze worden gebruikt, de beste manier is om een woning te verbeteren en persoonlijk te maken. Wij vinden waardecreatie, duurzaamheid en kwaliteit van craftsmanship het belangrijkst als het gaat om productontwikkeling voor houtproducten, deuren, kasten, vloer en trap en horren. Onze traditionele rol als groothandelaar die toegevoegde waarde biedt, is aangevuld met onze capaciteit in productontwikkeling en productie. Wij hebben grip op elke stap in de keten: van inspiratie, configuratie en creatie tot levering en montage.

Deli Home bedrijfsfilm