Wat biedt de MijnSkantrae portal voor mij als dealer?

Wist je dat MijnSkantrae dé plek is voor het direct inzien van onze actuele voorraad? En dat je er ook snel kunt zien wat de (netto) prijzen van onze producten zijn? In de MijnSkantrae portal kun je ook kopie facturen en creditnota’s vinden en downloaden. Op deze pagina vertellen we je meer over onze handige portal. 

Skantrae portal, speciaal voor onze dealers 

De MijnSkantrae portal is speciaal gebouwd om het jou als dealer zo makkelijk mogelijk te maken. Eén plek waar alle belangrijke zaken te vinden en op te vragen zijn. Zo hoef je bijvoorbeeld niet steeds de telefoon te pakken voor het verkrijgen van informatie over onze voorraad, maar doe je dit snel en eenvoudig door in te loggen in onze portal. De informatie is 24/7 te benaderen, dus ook in het weekend en in de avonden als onze telefooncentrale gesloten is. Onze gebruiksvriendelijke portal is eenvoudig in gebruik en maakt je wegwijs met behulp van duidelijke modules.

Mogelijkheden MijnSkantrae portal

MijnSkantrae wordt continu voorzien van updates op het gebied van prijzen, producten en nieuws. Binnen deze digitale omgeving vind jij alle zaken die voor jou als dealer van belang zijn. Een overzicht van alle informatie die je ziet in de portal:

  • Prijzen en condities
  • Voorraden
  • Bestellingen
  • Creditnota's
  • Facturen
  • Retourorders
Mijn Skantrae inlogMijn Skantrae inlog

Instructievideo's MijnSkantrae

Wil je aan de slag met de MijnSkantrae portal? Bekijk dan eerst onderstaande instructievideo's om precies te weten te komen hoe het werkt.

Inloggen

Hoe kun je inloggen in MijnSkantrae?

Prijzen en condities

Hoe kun je prijzen en condities inzien?

Voorraden

Hoe kun je de voorraden checken van een bepaald deurmodel?

MijnPortal login

Heb jij nog geen toegang tot onze portal? Neem dan contact op met jouw accountmanager van Skantrae en vraag een login aan. Wij maken graag een account voor je aan, waar je direct mee aan de slag kunt! Ontdek hoe eenvoudig en snel het werkt!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je na het lezen van deze informatie over de portal nog vragen? Geen probleem. Wij beantwoorden je vragen graag. Vul ons online contactformulier in, dan hoor je snel van ons.