Ensuite deuren

Ensuite deuren zijn deuren tussen twee aaneengesloten kamers, het zijn bijna altijd dubbele schuifdeuren. Een voorbeeld is een woonkamer waarbij de voor- en achterkamer met schuifdeuren van elkaar gescheiden worden. Deze deuren ogen zeer fraai en geven jouw woonruimte extra uitstraling. Bovendien hoef je geen rekening te houden met de uitzwaai van een deur; zo benut je de ruimte in huis zeer efficiënt! Ensuite deuren komen we overal tegen: zowel in oude woningen en herenhuizen als in moderne huizen en gebouwen.

Hoe plaats je ensuite deuren?

Ensuite deuren kun je op diverse manieren plaatsen. Bij een kamer-en-suite oplossing laat je de deur(en) tussen de muren verdwijnen. Op deze manier is de schuifdeur (deels) niet te zien als deze 'open' is geschoven. Wil je de deur juist helemaal laten zien? Kies er dan voor om een schuifdeursysteem aan de wand op te hangen. Overweeg om deze redenen goed voor welk schuifdeursysteem je kiest. Je kunt onze schuifdeursystemen combineren met alle Skantrae binnendeuren, met uitzondering van Nano TopCoat.

Ensuite deurenEnsuite deuren

Schuifdeursysteem voor ensuite deur

Het Skantrae Alfa schuifsysteem kun je netjes wegwerken met een speciaal klik-kapsysteem. Vandaar dat dit systeem vaak wordt gekozen bij een kamer-ensuite indeling. Schuifdeursysteem Alfa is geschikt voor zowel onderbouw als voor-de-wand montage. Het model is twee meter lang en geschikt voor een enkele deur. Wens je dubbele deuren? Geen probleem, bestel de set dan dubbel.

  1. Schuifdeursysteem Alfa ALUMINIUM 2 meter
    Schuifdeursysteem Alfa ALUMINIUM 2 meter
    € 146,50
  2. Klikkapsysteem wandmontage Alfa ALUMINIUM 2 meter
    Klikkapsysteem wandmontage Alfa ALUMINIUM 2 meter
    € 142,50
  3. Klikkapsysteem onderbouw Alfa ALUMINIUM 2 meter
    Klikkapsysteem onderbouw Alfa ALUMINIUM 2 meter
    € 97,50

Meer weten over ensuite deuren?

Bekijk ons gehele assortiment binnendeuren en laat je inspireren! Uiteraard kun je ook terecht bij een Skantrae dealer bij jou in de buurt.