Neem contact met Skantrae op

Wellicht kunt u uw antwoord vinden op de veelgestelde vragen pagina. Hier treft u een overzicht aan van de op dit moment meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u uw vraag eenvoudig stellen via het onderstaande contactformulier. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Skantrae deuren showroom

Wilt u Skantrae deuren en deurbeslag bekijken? Bezoek dan een showroom van een dealer bij u in de buurt of kom langs in onze showroom in Zevenaar. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wenst u graag persoonlijk advies van één van onze specialisten? Maak dan een afspraak, dit kan uitsluitend op donderdag en vrijdag. Hiervoor belt u met onze receptie via telefoonnummer 0316 - 58 66 00. U bent van harte welkom!

Door het verstrekken van persoonsgegevens geeft u ons toestemming om uitvoering te geven aan uw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor u is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan u. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kunt u vinden in onze privacy- en cookie verklaring.

Bekijk onze brochures

Meer weten? Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online!

Laat zien

Service, hulp en advies

Skantrae neemt uw deurenklus graag uit handen met diverse services. Of bekijk onze instructievideo's en handleidingen.

Meer informatie