Sluitwerkpakketten

Kies de deur én het deurbeslag in jouw interieurstijl


Heb je een mooie nieuwe binnendeur uitgezocht? Bijpassende deurkrukken in dezelfde stijl kunnen dan niet ontbreken. Voor welke interieurstijl kies jij? Wie doen hieronder een aantal suggesties. Laat je inspireren!

Deurbeslagpakket inclusief boringen en frezingen in de deur


Naast een deurkruk en bijbehorend slot zorgen we dat de verdere bewerkingen alvast in de deur worden gemaakt in ons bewerkingscentrum. Zo weet je zeker dat alles nauwkeurig is uitgevoerd en alles op elkaar aansluit. Dat maakt het installeren van de deur eenvoudig.

Voor het hele huis dezelfde serie deurklinken


Ga je meerdere deuren in huis vervangen bij een renovatie of een nieuwbouwproject? Hoe mooi is het dan dat alle deurbeslag door het huis van dezelfde serie is. Elke serie heeft ook pakketten voor je toiletdeur, meterkastdeur of kantoorruimte welke je wilt afsluiten.


Kies de deur én het deurbeslag in jouw interieurstijl.


Heb je een mooie nieuwe binnendeur uitgezocht? Bijpassende deurkrukken in dezelfde stijl kunnen dan niet ontbreken. Voor elke interieurstijl hebben we wel een passend deurbeslagpakket.  Ga je voor Scandinavisch, Jaren ’30 of Industrieel? Of juiste een combinatie van verschillende stijlen?


Scandinavisch

Scandinavisch design staat voor eenvoud, functionaliteit en sfeer. Met een palet van neutrale kleuren, witnuances en natuurlijk hout, brengt deze stijl rust in elk interieur. De deuren én het deurbeslag spelen hierin een belangrijke rol: strak en modern, ze verbinden ruimtes en voegen een uniek accent toe.

Alle producten in deze stijl

 1. SSL 4103 blank glas
  SSL 4103 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 708,00
 2. Sluitwerkpakket 2007 Aquarius cilinder ZWART
  Sluitwerkpakket 2007 Aquarius cilinder ZWART
  Adviesprijs Inclusief BTW
  109,00

Cube paneeldeur

Cube paneeldeur

Pakket Aquarius wit

Pakket Aquarius wit


Jaren '30

Een interieur in Jaren '30-stijl staat voor rijke details, elegante materialen en kleuren. In deze klassieke woonstijl worden vaak hoogwaardige materialen gebruikt zoals massief hout en marmer. Hier past een binnendeur met paneeldetails, glas-in-loodramen met klassiek deurkrukken heel goed bij. Deze stijl is, naast de jaren '30 woning, ook goed toe te passen in moderne (nieuwbouw)huizen die een sfeervolle touch willen toevoegen aan hun interieur. 

Prestige glas in lood 


Modern Industrieel

De interieurstijl Modern Industrieel combineert moderne en industriële elementen om een unieke en eigentijdse uitstraling te creëren. Minimalistisch en stoer met strakke lijnen, een beperkt kleurenpalet en gerecyclede materialen komen hierin voor. Een strakke deur zorgt ervoor dat de deze opgaat in het interieur en geeft deze een minimalistisch en ruimtelijke gevoel. Stoere, strakke, vierkante deurklinken in het zwart passen hier perfect bij.

Cube moderne binnendeur


Sluitwerkpakket inclusief boringen en frezingen in de deur

Hang de deur in het kozijn en je kan direct het deurbeslag bevestigen.


Als je een deur bestelt mét een sluitwerkpakket dan worden alle benodigde boringen en frezingen ook uitgevoerd door ons. Zo hoef je na levering van de deur het deurbeslag alleen nog maar te bevestigen. Ideaal toch!

 


Voor het hele huis dezelfde serie deurklinken

Ben je bezig met een verbouwing of nieuwbouwhuis en ga je meerdere deuren vervangen of aanschaffen?


Zorg voor eenheid en kies voor alle deuren op de begane grond, verdieping of het hele huis één serie deurbeslag uit. Elk serie heeft pakketten met deurbeslag voor elke type deur. Zoals een pakket met een vrij- en bezetslot voor het toilet of een klavierslot voor de meterkast of trapkast. Zo kun je voor alle deuren in je huis deurkrukken met bijbehorend deurbeslag uit één serie bestellen.


Beslagpakket met loopslot

Een beslagpakket met loopslot is het basis beslagpakket met deurkruk en slot en zit op de meeste binnendeuren zoals de slaapkamerdeuren en deur van de hal naar de woonkamer. Hiermee kun je de deur openen en weer sluiten met de deurkruk. Wil je de deur echt kunnen afsluiten met een sleutel- of een vrij- en bezetslot? Dat kan met de pakketten hieronder. Zo kun je in het hele huis dezelfde serie deurklinken toepassen.

INHOUD

 • Deurkruk
 • Loopslot
 • Frezingen en boringen

Beslagpakket met vrij- en bezetslot

Een deurklink met vrij- en bezetslot, ook wel draaiknopslot of draaisluiting genoemd, wordt vaak gebruikt op binnendeuren waar privacy nodig is en met name voor het sanitair zoals het toilet en de badkamer. De draaiknop zit aan de binnenkant van de deur. Wanneer deze gedraaid wordt naar de 'bezet' stand, wordt de deur vergrendeld. De kleur draait aan de buitenzijde van groen naar rood waarmee aangegeven wordt dat de ruimte bezet is.

INHOUD

 • Deurkruk
 • Vrij- en bezetslot
 • Toiletgarnituur
 • Frezingen en boringen

Beslagpakket met cilinderslot

Wil je een binnendeur van een ruimte veilig op slot doen en dat niet zomaar iemand naar binnen kan lopen zoals in een kantoorruimte of kluis? Kies dan voor het deurbeslagpakket met cilinderrozet. De belangrijkste reden voor het gebruik van cilindersloten is dat ze een hoger beveilingsniveau hebben dan andere slottypen. Ze zijn meestal moeilijker te manipuleren of te forceren dan bijvoorbeeld een klavierslot.

INHOUD

 • Deurkruk
 • Cilinderslot
 • Cilinderrozet
 • Frezingen en boringen

Beslagpakket met klavierslot

Een klavierslot, ook wel kastslot genoemd, wordt meestal gebruikt voor de meterkast, de voorraadkast of een kledingkast. Dit type slot zie je ook nog veel in oudere woningen en historische panden. Ze bieden niet hetzelfde beveiligingsniveau als de cilindersloten en zorgen er alleen voor dat de kast of ruimte helemaal afgesloten wordt.

INHOUD

 • Deurkruk
 • Klavierslot
 • Sleutelrozet
 • Frezingen en boringen

Maak jouw deur compleet

1. Zoek een binnendeur

2. Kies bijpassend deurbeslag

3. Kies de scharnieren

En jouw deur is compleet


Laat je inspireren in onze showroom, met onze brochure met binnendeuren of laat je adviseren bij een verkooppunt bij jou in de buurt

Download de binnendeuren brochure

Ben je nog aan het oriënteren welke deur je in huis wilt? Orienteer je dan gemakkelijk met onze binnendeurenbrochure en zoek de stijl uit welke past bij jouw interieur.


Bezoek onze showroom

Wil je de deuren en het deurbeslag in het echt bekijken? Onze showroom in Zevenaar is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 - 17:00 uur. Heb je specifieke vragen? Maak dan een afspraak. 


Bezoek één van onze verkooppunten

Onze Skantrae deuren en sluitwerkpakketten verkopen we door heel Nederland bij verschillende verkooppunten. Overal kun je bestellen en vragen naar de mogelijkheden en maatwerk.  Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.