Skantrae Aflakservice

Uniek in Nederland, de Skantrae Aflakservice

Gemak en kwaliteit, dat is waar de Skantrae Aflakservice voor staat. Je hoeft ‘m alleen nog maar af te (laten) hangen. Dat kan op de dag van levering, zonder vertraging of rommel in huis. Ga voor de Skantrae Aflakservice.

Voordelen Skantrae Aflakservice:

  • Gemak, deur is gelijk af te hangen
  • Constante kwaliteit
  • Streeploos resultaat
  • Hoogwaardige duurzame watergedragenkwaliteitslak
  • Bespaart tijd
  • Geen last van stof
Aflak ServiceAflak Service

In de kleuren

Lakkwaliteit

Skantrae opdekdeuren (voorraad, bestel- en maatwerk) uit de genoemde series kunnen worden afgelakt door onze professionals. In onze moderne spuitstraat worden de deuren voorzien van een zijdeglans lak (watergedragen). Er is keuze uit 4 verschillende RAL-kleuren.


Voor deuren met glas gaat de Aflakservice altijd in combinatie met de Skantrae Glasmontage. Voor maatwerk- en besteldeuren wordt de levertijd opgehoogd met de reguliere levertijd voor deze deuren. Voor de beoordeling van de lakkwaliteit maken wij gebruik van de SKH publicatie 08-04.

Kies je voor de Skantrae Aflakservice dan worden bestelde deuren compleet afgelakt geleverd. Strak en professioneel gespoten in verf op waterbasis in een kleur naar keuze. Afhangen is de enige service die jij hoeft te leveren.

VANAF HIER OUDE CONTENT UITZETTEN

Skantrae Aflakservice voor binnendeuren

  • Keuze uit 10 RAL kleuren
  • Leverbaar voor opdek
  • Strakke afwerking, hoge kwaliteit 

Hoe werkt de Aflak Service?

Gemak, maar toch een optimale keuzevrijheid. Dat is waar de Skantrae Aflak Service voor staat. Een klassieke binnendeur met glas-in-lood in een crème kleur of een moderne binnendeur met mat glas in een strak witte kleur? Het kan allemaal. Maak uw keuze uit een van de tien RAL-kleuren. De Aflak Service is mogelijk voor alle opdekdeuren in de volgende series:

Lakkwaliteit Skantrae Aflak Service

Alle opdekdeuren (voorraad, bestel- en maatwerk) uit bovengenoemde series kunnen worden afgelakt door onze professionals. In onze moderne spuitstraat worden de deuren voorzien van een zijdeglans lak (watergedragen). Er is keuze uit 10 RAL kleuren. Voor deuren met glas gaat de Aflak Service altijd in combinatie met de Skantrae Glasmontage. De levertijd is 8 weken. Voor maatwerk- en besteldeuren wordt de levertijd opgehoogd met de reguliere levertijd voor deze deuren. Voor de beoordeling van de lakkwaliteit maken wij gebruik van de SKH publicatie 08-04.

10 verschillende RAL kleuren in zijdeglans

De onderstaande RAL kleuren geven een indicatie van de kleur. Afwijkingen zijn mogelijk. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 
Aflak ServiceAflak Service