Skantrae Aflak Service voor binnendeuren

  • Keuze uit 10 RAL kleuren
  • Leverbaar voor opdek
  • Strakke afwerking, hoge kwaliteit 

Hoe werkt de Aflak Service?

Gemak, maar toch een optimale keuzevrijheid. Dat is waar de Skantrae Aflak Service voor staat. Een klassieke binnendeur met glas-in-lood in een crème kleur of een moderne binnendeur met mat glas in een strak witte kleur? Het kan allemaal. Maak uw keuze uit een van de tien RAL-kleuren. De Aflak Service is mogelijk voor alle opdekdeuren in de series PrestigeOriginalAccentEssence en Cube.

Lakkwaliteit Skantrae Aflak Service

Alle opdekdeuren (voorraad, bestel- en maatwerk) uit bovengenoemde series kunnen worden afgelakt door onze professionals. In onze moderne spuitstraat worden de deuren voorzien van een zijdeglans lak (watergedragen). Er is keuze uit 10 RAL kleuren. Voor deuren met glas gaat de Aflak Service altijd in combinatie met de Skantrae Glasmontage. De levertijd is 8 weken. Voor maatwerk- en besteldeuren wordt de levertijd opgehoogd met de reguliere levertijd voor deze deuren. Voor de beoordeling van de lakkwaliteit maken wij gebruik van de SKH publicatie 08-04.

10 verschillende RAL kleuren in zijdeglans

De onderstaande RAL kleuren geven een indicatie van de kleur. Afwijkingen zijn mogelijk. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 
Aflak ServiceAflak Service