Kan ik als particulier een deur kopen bij Skantrae?


Je hebt een mooie deur gezien van Skantrae die mooi past in jouw interieur, en dan?
Wij werken nauw samen met onze dealers door heel Nederland. Dit zijn met name groothandels in bouwmaterialen zoals een BMG, Pontmeyer, Jongeneel, Bouwcenter of Bouwmaat. Hier kunnen aannemers en zelfstandigen in de bouw terecht voor al hun bouwmaterialen en dus ook voor onze Skantrae deuren en kozijnen. Als particulier kun je bij de meeste groothandels binnenlopen om onze deuren te bekijken en ook aan te schaffen. 

Neem het plaatsen van kozijnen en deuren mee met de totale verbouwing

Het plaatsen van een kozijn en deur is een precieze klus. Ben je bezig met een verbouwing zoals een nieuwe keuken met vloer en afwerking van bijvoorbeeld het plafond en wanden en neem je hier ook een nieuwe deur of deuren in mee? Neem dan het plaatsen van deuren en kozijnen mee in deze verbouwing bij de aannemer. Zij kunnen de maten exact opmeten en de deur helemaal op maat voor jou plaatsen. Ook houden ze dan rekening met verschillende bewerkingen in de deur zoals een tochtvaldorpel en frezingen voor het deurbeslag en de sloten.

Zoek in onze webshop een deur uit die past bij jouw interieur

Heb je een deur uitgezocht die goed past binnen jouw interieur? Bekijk ons assortiment binnendeuren en geef dit door aan jouw aannemer of timmerman. Hij kan hem dan eenvoudig voor jou bestellen én plaatsen.

Of laat je inspireren in onze showroom

Niet elke dealer heeft alle deuren van Skantrae op voorraad. Ben je nog echt aan het oriënteren op de verschillende binnendeuren en bijpassende deurklinken? Bekijk dan al onze deuren in de showroom. Je kunt hier vrijblijvend binnenlopen van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur. Wil je meer informatie en één van onze medewerkers spreken? Maak dan hier een afspraak in onze showroom. 

Bezoek een verkooppunt

Wil je Skantrae binnendeuren, buitendeuren, beslag, kasten of één van onze andere producten graag in het echt bekijken? Zoek een Skantrae dealer bij jou in de buurt!