SlimSeries Outdoor

Industrieel is dé trend. We willen het overal: binnen én buiten! Daarom biedt Skantrae naast de succesvolle industriële binnendeuren, nu ook modellen aan voor buiten. Maak kennis met SlimSeries Outdoor, de industriële achterdeur!

Bij het ontwerp is de minimalistische en industriële stijl van de SlimSeries binnendeuren doorgevoerd naar achterdeuren. Door het gebruik van de smalle stijlen heb je een optimale lichtinval naar binnen en een maximaal uitzicht naar buiten.

De SlimSeries Outdoor achterdeuren zijn dan ook een prachtige aanvulling op de binnendeuren SlimSeries One en SlimSeries Ultra. Massief hardhouten buitendeuren met een minimalistische uitstraling in zwart. Je koopt een industriële achterdeur altijd met een bijbehorend hang- en sluitwerkpakket, zodat het perfect passend is op de smalle stijlen van deze deur!

Inspiratie video

Achterdeuren assortiment

Bekijk hier een greep uit ons assortiment SlimSeries Outdoor deuren. Benieuwd naar alle deurmodellen? Bekijk alle deuren en lees ook meer informatie over specificaties en kenmerken.

 1. SSO 2557 ISO blank glas
  SSO 2557 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.178,00
 2. SSO 2558 ISO blank glas
  SSO 2558 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.178,00
 3. SSO 2555 ISO blank glas
  SSO 2555 ISO blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.178,00

Hang- en sluitwerkpakketten SlimSeries Outdoor

Maak je SlimSeries Outdoor deur helemaal af met een bijpassend hang- en sluitwerkpakket. Voor SlimSeries Outdoor hebben we een smalle meerpuntsluiting met een zwarte voorplaat ontwikkeld, uiteraard in de prachtige minimalistische stijl. Het veiligheidsbeslag in RVS of zwart heeft een extra smal schild en wordt uiteraard voorzien van kerntrekbeveiliging SKG *** gekeurd. De zwarte en RVS hang- en sluitwerkpakketten zijn qua design volledig in balans met het ontwerp van de deur. Een SlimSeries deur koop je dus altijd in combinatie met een hang- en sluitwerkpakket. Hierbij doen wij alvast de benodigde boringen en frezingen voor je. Skantrae, aan alles gedacht!

 1. SK HANG&SLUITWERKPAKKET 91 231 L1 SLB
  SK HANG&SLUITWERKPAKKET 91 231 L1 SLB
  Adviesprijs Inclusief BTW
  619,00
 2. SK HANG&SLUITWERKPAKKET 90 231 L1 SLB
  SK HANG&SLUITWERKPAKKET 90 231 L1 SLB
  Adviesprijs Inclusief BTW
  619,00
 3. SK HANG&SLUITWERKPAKKET 50 231 L1 SLB
  SK HANG&SLUITWERKPAKKET 50 231 L1 SLB
  Adviesprijs Inclusief BTW
  561,00

Vragen?

Heb je een vraag over SlimSeries Outdoor? Wellicht staat het antwoord op jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Uiteraard kun je met jouw vragen ook terecht bij één van onze dealers. Zoek een Skantrae dealer bij jou in de buurt.