Kasten op maat

Skantrae gelooft dat deuren heel bepalend zijn voor de sfeer in huis. Strak of landelijk, klassiek of industrieel; deuren zetten de toon. Kasten op maat met schuifdeuren zijn daarom een perfecte toevoeging. Deze schuifdeuren sluiten naadloos aan op de bestaande deurenseries, waardoor het mogelijk is om één esthetisch geheel te creëren.

Voor iedere stijl een serie

Kasten op maat die aansluiten op deurenseries om de gewenste woonstijl volledig door te voeren. Dat maakt Skantrae uniek. Naast de industriële woonstijl is dit ook mogelijk in andere stijlen. Bijvoorbeeld de serie Nano die past bij een modern interieur. En Cottage bij de landelijke woonstijl. Liever een rijke, klassieke uitstraling? Doe dan inspiratie op bij de serie Prestige. De serie Accent past juist weer heel goed in woningen met een jaren '30 stijl.

SlimSeries

Met deze strak vormgegeven schuifkastdeuren met een aluminium omlijsting creëer je een modern en subtiel lijnenspel. Kies de bijpassende kleur, decor of glas voor het perfecte plaatje. Prachtig om te combineren met de SlimSeries deuren van Skantrae.

Accent

De binnendeuren uit de Accent serie van Skantrae behoren tot de meest verkochte paneeldeuren van Nederland. Niet verwonderlijk dat we deze deuren ook bij kasten op maat introduceren. Echt voor elke ruimte in je huis, in elke stijl, hebben wij een passende oplossing.

Cottage

Houd je van een landelijke, robuuste woonstijl? Dan is de Cottage schuifkastdeur een echte sfeermaker. Deze deuren combineren schitterend met de binnendeuren uit de Cottage serie van Skantrae.

Nano

Voor een moderne uitstraling van je interieur kies je zonder twijfel voor de schuifkastdeuren uit de Nano serie. Het subtiele lijnenspel van de schuifkastdeuren combineert heel goed met de Nano binnendeuren.

Prestige

De schuifkastdeuren uit de serie Prestige zijn prachtig met een rijke uitstraling door de royale profilering. De profilering geeft een klassieke look aan je woning en combineert prachtig met binnendeuren uit de serie Prestige.

Studio

De Studio schuifkastdeuren hebben een zichtbare en tastbare structuur en een matte natuurlijke uitstraling. Het zijn stoere massieve deuren die in elke woonstijl toe te passen zijn. Deze deuren hebben een dikte van 28 mm en worden geproduceerd van FSC® gekwalificeerd plaatmateriaal.

Ontwerp je eigen kast met de kasten configurator

Met onze configurator is het mogelijk om zelf een complete kast op maat samen te stellen. Kies het type deur, interieur, greepjes, laden, accessoires en opties om de kast compleet te maken.