Deur-kozijn-sets

Bij het plaatsen van een nieuwe wand of muur is het handig om voor een deur-kozijn-set (DKS) te kiezen. De deur is namelijk al afgehangen in het kozijn waardoor de set eenvoudig en erg snel op locatie te monteren is. Skantrae biedt in haar huidige assortiment verschillende uitvoeringen deur-kozijn-sets; board of volspaan, met een smal of breed kozijn en geluidswerend of brandvertragend.

Inspiratievideo

Deur-kozijn-set geluidswerend met volspaan deur

Elke woning heeft ruimtes waar rust en privacy is gewenst en waarbij extra aandacht nodig is voor geluidwering tussen verblijfsruimtes. Denk hierbij aan woon- en slaapvertrekken, de hal/gang en thuiswerkplek. De nieuwe Skantrae geluidwerende deur-kozijn-set bestaat uit een vlakke deur met een volspaan massieve kern en is afgehangen met RVS paumellescharnieren in een inmetselkozijn van foutvrij PEFC grenen. 

Wit detailWit detail

De geluidwerende eigenschappen worden, naast de volspaan deurkern, verder verbeterd door de reeds gemonteerde Athmer valdorpel onder de deur en de isolerende kaderprofilering in het kozijn. Dit zorgt samen voor maar liefst 28dB aan geluidsreductie!

SlimSeries wit met blank glasSlimSeries wit met blank glas

Deur-kozijn-set brandvertragend met volspaan deur

Deze vlakke deur is 30 minuten brandwerend. Af te lakken in iedere gewenste kleur en ideaal voor bijvoorbeeld een slaapkamer of kantoor.

Deur-kozijn-set met boardpaneeldeur 

Naast de geluidswerende DKS hebben we ook twee honingraat deur-kozijn-sets. Allereerst hebben we de DKS 273: een lijndeur met vier horizontale groeven voor een moderne uitstraling. Daarnaast hebben we een tijdloze deurkozijn-set met 2-paneels boardpaneeldeur SKB 277. Beide sets zijn voorzien van een boardpaneeldeur met honingraat kern.

Wit detail met zwarte deurkrukWit detail met zwarte deurkruk
Wit detailWit detail

Populaire deur-kozijn-sets

Bekijk hier een selectie van de meest gekozen deur-kozijn-sets. Benieuwd naar alle deurmodellen? Bekijk dan alle deur-kozijn-sets en vind meer informatie over specificaties en kenmerken.

 1. DKS 280
  DKS 280
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 232,31
 2. DKS 280 30 min. brandwerend
  DKS 280 30 min. brandwerend
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 626,00

Vragen?

Heb je een vraag over onze deur-kozijn-sets? Wellicht staat het antwoord op jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Uiteraard kun je met jouw vragen ook terecht bij één van onze dealers. Zoek een Skantrae dealer bij jou in de buurt.