Plinten

Een fraaie afwerking met mooie plinten

Door jouw interieur aan te vullen met decoratieve producten, geef je net dat beetje extra. Plinten zijn onmisbaar bij een fraaie afwerking van je huis. Daarnaast bescherm je je muren tegen krassen en stoten.

Skantrae biedt zowel gegronde als afgelakte plinten aan. Het assortiment bestaat uit witte en zwarte plinten die eenvoudig te monteren zijn. Zo weet jij zeker dat deze klus snel en strak kan worden uitgevoerd. Alle plinten zijn uit voorraad leverbaar en FSC® gecertificeerd.

Afgelakte plinten

• Grenen en MDF

• Afgelakt in diverse RAL-kleuren

• Kras- en stootbestendig

• Lengte: 2440 mm

• Hoogte en diepte: diverse afmetingen

Plint MDF kraal profiel

RAL 9003

Onze plint met kraal profiel is gemaakt van MDF en afgelakt in RAL 9003. Het kraaltje aan de bovenkant zorgt voor een subtiele klassieke uitstraling. Hiermee heb je geen saaie plint aan de muur. Hij wordt veelal toegepast in het landelijke of klassieke interieur. Alle plinten hebben een kabelgoot. Deze is groot genoeg om twee tot drie kabels in weg te werken.

Plint MDF recht profiel

RAL 9003, RAL 9005, RAL 9010, RAL 9016

De plint met recht profiel is één van de meest verkochte modellen. Hij is gemaakt van MDF en afgelakt in diverse RAL-kleuren, zoals het populaire RAL 9003. Deze gladde plint komt in ieder interieur goed tot zijn recht. Of je nu een moderne of Scandinavische woonstijl hebt. We hebben de plint met recht profiel beschikbaar in diverse hoogtes en diktes, voor ieder interieur een passende plint. Alle plinten hebben een kabelgoot. Deze is groot genoeg om twee tot drie kabels in weg te werken.

Plint grenen recht profiel

RAL 9005, RAL 9010

We hebben een kleine selectie grenen plinten in ons assortiment. Deze plinten zijn gemaakt van gevingerlast grenen en daarom een erg stabiel product. Zo heb je het voordeel van een massief houten plint maar zonder de nadelen van de werking die massief hout naar verloop van tijd soms met zich meebrengt. De plinten zijn afgelakt in twee populaire RAL-kleuren: RAL 9010 en RAL 9005. Ook deze plinten hebben een kleine kabelgoot voor het wegwerken van twee tot drie kabels.

Gegronde plinten

• Hoge densiteit MDF en hardhout

• Gegrond, naar eigen wens af te werken

• Lengte: 2440 mm

• Hoogte en diepte: diverse afmetingen

Skantrae biedt ook stijlvolle gegronde plinten met prachtige profileringen. De plinten (met uitzondering van de SKP 10) zijn voorzien van een kabelgoot waarachter je kabels en draden netjes wegwerkt. Wij leveren plinten in een set van 4, 6 of 10 lengtes van 2440 mm en 2400 mm (SKP 6). Voor een perfecte aansluiting van de plint op het deurkozijn of de deurlijst leveren wij bovendien plintneuten in sets van twee stuks. Een greep uit ons assortiment: