Meerpuntssluitingen

Skantrae levert diverse meerpuntssluitingen, zowel sleutelbediende als krukbediende modellen. Deze meerpuntssluitingen zijn toepasbaar in alle deurmaten en Skantrae kan zowel de frezing als de levering verzorgen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Meerpuntssluitingen

Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk om jouw deur open te breken. Wij adviseren daarom meerpuntssluitingen voor buitendeuren. Wij kunnen in de door jouw gekozen deur een frezing aanbrengen voor een meerpuntssluiting en deze zelfs direct voor jou monteren. Hiermee vergrendel je jouw deur met één draaibeweging op meerdere punten tegelijk. Gebruik een meerpuntssluiting altijd samen met veiligheidsbeslag. Zo zorg je ervoor dat jouw deur niet alleen veilig is, maar er ook nog eens prachtig uit ziet. Je kunt de verschillende buitenschilden moeiteloos combineren met de diverse binnenschilden.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Onze meerpuntssluitingen voldoen aan het SKG keurmerk met drie sterren en zijn daarom geschikt om gebruikt te worden in gevelelementen die moeten voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een meerpuntssluiting is niet mogelijk voor voorraad Skantrae Village deuren die gebruikt gaan worden als duo-uitvoering. Voor bestel- en maatwerkdeuren is wel een meerpuntssluiting voor duo-uitvoering beschikbaar; een duetsluiting.