Veiligheidsslot


Veiligheidssloten zijn essentieel voor de beveiliging van je woning. Het veiligheidsslot 4139 is ontworpen om naadloos te passen in de meeste buitendeuren, waardoor het een ideale optie is voor zowel nieuwe als bestaande deuren. Skantrae verzorgt ook de frezing.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
  Veiligheidsslot 4139 links
  Veiligheidsslot 4139 links
  Adviesprijs Inclusief BTW
  73,50
  Veiligheidsslot 4139 rechts
  Veiligheidsslot 4139 rechts
  Adviesprijs Inclusief BTW
  73,50
  Veiligheidsslot sluitkom
  Veiligheidsslot sluitkom
  Adviesprijs Inclusief BTW
  14,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Veiligheidssloten met universele maatvoering

Het veiligheidsslot is ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie. Door de universele maatvoering is het mogelijk om het slot eenvoudig te vervangen zonder schade aan de deur toe te brengen. Dit betekent dat je jouw bestaande slot snel en zonder problemen kunt vervangen door het veiligheidsslot 4139.

Voorzien van het SKG**® keurmerk, biedt het slot een extra niveau van bescherming tegen inbraak, waarbij het twee sterren aangeeft dat het slot een goede weerstand biedt tegen inbraakpogingen.

Het veiligheidsslot in de deur plaatsen

Frezing zorgt ervoor dat het slot of beslag naadloos in de deur past, waardoor het slot effectief werkt en het geheel een nette en afgewerkte uitstraling krijgt. Het is een essentiële stap bij de installatie van nieuwe sloten, vooral als het gaat om veiligheidssloten die aan specifieke normen en specificaties moeten voldoen om hun functie naar behoren te vervullen. Het nauwkeurig frezen van de deur zorgt er ook voor dat het slot optimaal beveiligd is tegen inbraakmethodes zoals het forceren van het slot.

Skantrae verzorgt indien gewenst ook de frezing. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het slot naadloos in de deur wordt geïntegreerd, waardoor het slot perfect in de deur past en maximale beveiliging biedt. Dat maakt het installeren van de deur eenvoudig.

De beste beveiliging voor jouw buitendeur

Het kiezen van het juiste veiligheidsslot is meer dan alleen een kwestie van beveiliging; het is een investering in gemoedsrust. Met de juiste kennis en voorbereiding is jouw woning optimaal beveiligd. Bezoek een Skantrae dealer in de buurt en laat snel een veiligheidsslot plaatsen dat voldoet aan deze eisen.