BouwBeurs 2019

Skantrae start het nieuwe jaar met deelname aan de Bouwbeurs, daar zullen we onze ambities voor de komende jaren met je delen. We laten je zien waarom Skantrae dé partner is die aan alles heeft gedacht als het gaat om deuren, accessoires en services.

Bezoek onze stand, ontdek Skantrae en ontmoet onze medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over ons brede servicepakket en accessoire-aanbod. Bovendien hebben we voor onze dealers een primeur!

Je bent van harte welkom op de BouwBeurs van 4 t/m 8 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Skantrae vind je op standnummer 10D014. 

Gratis toegangstickets

Via onderstaande link kun je gratis tickets bemachtigen:

Maak een beursafspraak

Wil je graag een afspraak met Skantrae op de BouwBeurs 2019? Laat dan via onderstaand formulier weten op welke dag je dit wenst en eventueel met wie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak definitief vast te leggen.

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.