Schuifdeursystemen

Verfraai jouw schuifdeur met een prachtig schuifsysteem. Zo geef je jouw deur nog meer sfeer. Maar ook voor een minder opvallend model ben je hier op de juiste plek. Laat je inspireren!

1 product

producten per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Schuifdeursysteem Delta RVS 2 meter
    Schuifdeursysteem Delta RVS 2 meter
    € 387,00

1 product

producten per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Schuifdeursystemen

Wil je jouw interieur een boost geven en extra ruimte in huis creëren? Denk dan eens aan een binnendeur met een schuifdeursysteem. Met een schuifdeursysteem kun je bepaalde ruimtes naar wens van elkaar afsluiten of er juist een geheel van maken, zonder dat je hier ruimte voor hoeft in te leveren. Bij een normale binnendeur moet je namelijk rekening houden met de uitzwaai, maar bij schuifdeuren heb je hier niets mee van doen. Een deur met een schuifdeursysteem heeft naast een sfeervolle uitstraling dus ook een belangrijk praktisch voordeel.

Verschillende schuifdeursystemen

Je kunt ervoor kiezen om schuifdeuren langs de wand te laten schuiven of tussen twee wanden te laten ‘verdwijnen’. Zo komt een karakteristieke kamer-ensuite je vast ook bekend voor. Voor jouw schuifdeur kun je kiezen uit diverse systemen voor schuifdeuren. Bekijk ons assortiment schuifdeursystemen voor alle mogelijkheden; deze kunt op vrijwel alle Skantrae binnendeuren toepassen.

Een schuifdeursysteem past in elk interieur

Schuifdeursystemen passen bij allerlei interieurstijlen en woningen. Zo kom je ze tegen in een klassieke of landelijke interieurstijl en bestaan er varianten met dichte deuren en glasdeuren. Alles is mogelijk. Maak het plaatje compleet door er bijpassend deurbeslag, zoals een schuifdeurkom, aan toe te voegen.

Download ook onze montagehandleidingen voor schuifdeursystemen.

Wil je onze (schuif)deuren in een showroom bekijken? 
schuifdeursystemen