Skantrae FUNSHOP

De FUNSHOP is het loyaliteitesprogramma van Skantrae. Voor elke verkochte luxe binnendeur ontvangt onze dealer SkanPoints. Deze SkanPoints kunnen in de FUNSHOP worden ingewisseld voor producten en activiteiten. 

  • SkanPoints zijn in te wisselen voor zelf uitgezochte cadeau's.
  • Op elk gewenst moment.
  • Gezamenlijk gebruik maken van de FUNSHOP, bijvoorbeeld een event op locatie.
FunShop logoFunShop logo

Voorbeeld FunShopVoorbeeld FunShop

Aanbod cadeaus en belevenissen

Cadeaus en belevenissen

De Skantrae FUNSHOP biedt een groot aanbod aan cadeaus (o.a. handdoeken, tassen, dames- en heren geurtjes en elektronica) en belevenissen (o.a. catering op locatie, teamuitjes en VVV bonnen). Je kunt bestellen wanneer jij wilt en je eigen spaardoel bepalen.


Hoe kan ik meedoen aan de Skantrae FUNSHOP?

Deelname staat open voor geselecteerde klanten van Skantrae aan wie een account is toegekend.  Zodra een account is aangemaakt kun je via funshop.skantrae.com inloggen op de online omgeving! Wil je graag deelnemen aan de FUNSHOP? Neem dan contact op met je accountmanager.

Voorbeeld 2Voorbeeld 2
Voorbeeld 1Voorbeeld 1

Veelgestelde vragen

Zijn mijn punten onbeperkt geldig?

Punten die via de Skantrae FUNSHOP worden verdiend zijn geldig tot en met 31 december van het lopende kalenderjaar. Op 1 januari van het nieuwe kalenderjaar wordt uw resterende puntensaldo afgeboekt.

Kan ik mijn punten ook inwisselen voor geld?

De punten zijn niet in geld inwisselbaar en kunnen in uitsluitend worden ingewisseld tegen de artikelen en activiteiten in de Skantrae FUNSHOP.

Hoe en wanneer ontvang ik de bestelling

Artikelen en activiteiten-waardebonnen worden zo spoedig mogelijk kosteloos afgeleverd. Mits voorradig kunt u de artikelen en activiteiten binnen 2 weken ontvangen. Artikelen en waardebonnen worden alleen in Nederland (geen postbus) afgeleverd. Als u niet thuis bent kunt u de bestelling bij het PostNL afhaalpunt ophalen. Bij onverhoopt niet leverbare artikelen of activiteiten wordt er, indien mogelijk, een vervangende aanbieding van dezelfde of betere kwaliteit aangeboden.

Zijn de aangeboden activiteiten inclusief verzekering?

Activiteiten zijn exclusief verzekeringen en bijkomende kosten. Er wordt met nadruk geadviseerd de juiste verzekeringen af te sluiten. Skantrae en Loyalty Makers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die, op welke manier dan ook, wordt veroorzaakt door de activiteiten uit de FUNSHOP.

Kan ik de bestelde producten retourneren?

Is een artikel of activiteit niet geheel naar tevredenheid, dan kan dat (uitsluitend schriftelijk en binnen 7 dagen na levering) gemeld worden bij de Skantrae FUNSHOP Klantenservice, telefoonnummer 020 - 214 33 82 of via support@skantrae-funshop.nl onder vermelding van de naam van de contactpersoon en uw debiteurnummer.

Wat moet ik doen als de zending beschadigd aankomt?

Is een artikel of activiteit niet geheel naar tevredenheid, dan kan dat (uitsluitend schriftelijk en binnen 7 dagen na levering) gemeld worden bij de Skantrae FUNSHOP Klantenservice, telefoonnummer 020 - 214 33 82 of via support@skantrae-funshop.nl onder vermelding van de naam van de contactpersoon en uw debiteurnummer.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Indien u een klacht heeft, vernemen wij dit natuurlijk graag. Alleen zo kunnen wij onze service blijven verbeteren! U kunt contact met ons opnemen via via 020 - 214 33 82 of support@skantrae-funshop.nl.

Worden mijn gegevens vertrouwelijk behandeld?

Ja, de gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet aan derden worden verstrekt. Zie ook ons privacybeleid op de FUNSHOP pagina!


Contact

Voor meer informatie over de Skantrae FUNSHOP kun je contact opnemen met onze supportafdeling:

support@skantrae-funshop.nl

020-21443382