Gegronde binnendeuren

Op zoek naar een binnendeur met gegronde afwerking? Gegrond betekent dat de deur twee keer in de grondverf (primer) is gezet. Je kunt de deur direct gebruiken of zelf aflakken in een gewenste kleur. Gegronde binnendeuren hebben een rustieke uitstraling en komen in ieder interieur tot hun recht. 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
    SKB 211
    SKB 211
    Adviesprijs Inclusief BTW
    Vanaf 160,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Boardpaneeldeur gegrond

Wij hebben een standaard gegronde binnendeur in ons assortiment waarmee je ten alle tijden uit de voeten kunt. Het deurmodel SKB 211 is verkrijgbaar als gegronde deur met 2 jaar garantie. De gegronde deur behoort tot onze serie boardpaneeldeuren, die zijn opgebouwd uit boardplaten met daartussen een honingraatvulling. 

Stomp of opdekdeur gegrond

De binnendeur is als gegronde opdekdeur of stompe deur te bestellen. Wat is het verschil? Een stompe deur valt geheel in het kozijn valt en wordt afgehangen aan scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn. Kies de gegronde deur die bij jouw kozijn past.

Gegrond of gelakte deur

Kies je toch liever voor een gelakte variant? Bekijk dan onze deuren met aflakservice. Je kunt de deuren laten aflakken in RAL kleuren met wit tinten van crèmewit tot aan zuiverwit.