Houten binnendeuren

Houten binnendeuren van hoge kwaliteit zijn bij Skantrae de standaard. We bieden houten binnendeuren met of zonder glas, zodat we voor iedereen een passende optie kunnen bieden. Daarbij is het uiteraard mogelijk om verschillende kleuren te kiezen, om te zorgen voor een perfecte blend met het interieur. Skantrae heeft een ruim assortiment met een uiteenlopend aanbod aan houten deuren.  

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
  SKB 292 30 min. brandwerend
  SKB 292 30 min. brandwerend
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 375,00
  SKB 292
  SKB 292
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 138,00
  SKB 292 volspaan
  SKB 292 volspaan
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 199,50
  SKB 296
  SKB 296
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 263,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Houten binnendeur met glas

Een houten binnendeur met glas vind je onder andere in onze SlimSeries One en SlimSeries Ultra, maar het grootste gedeelte van onze collectie deuren bestaat uit houten deuren. Een binnendeur van hout met glas in deze collecties is te krijgen in diverse kleuren en stijlen. Denk aan bijvoorbeeld een witte deur met rookglas. Het is allemaal mogelijk bij Skantrae! De enige lijn met deuren die niet van hout zijn gemaakt zijn de Slimseries Alu deuren, maar neem hier ook zeker eens een kijkje! 

Hardhouten binnendeur

Een hardhouten binnendeuren met glas zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Denk hierbij aan diverse soorten glas, maar ook het materiaal waar de deur van is gemaakt en welke kleur de deur heeft. Maak de deur compleet met je favoriete deurbeslag en/of type slot dat het beste past bij je interieur en het doeleinde van de deur. 

Eigenschappen houten binnendeur

De eigenschappen voor een houten binnendeur verschillen per serie van de collecties van Skantrae. Eigenschappen die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld het type hout dat wordt gebruikt, de afwerking van de deur en de maten die beschikbaar zijn. 

Een overeenkomende eigenschap van alle houten binnendeuren, zijn de kwaliteitseisen die we stellen voor iedere deur die wordt opgeleverd. Zo worden zoveel mogelijk deuren getest volgens de BRL normen en voorzien van het KOMO certificaat. Daarnaast zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzaam gewonnen hout. Ook de werk- en leefomstandigheden op locatie van productie zijn voor ons een belangrijke factor, het welzijn van de mensen die betrokken zijn bij het proces staat bij Skantrae hoog in het vaandel.

Voordelen van een houten deur

Bij Skantrae zijn alle deuren van hout, behalve de deuren van de Slim Series Alu collectie. Bij Skantrae kiezen we namelijk voor houten deuren vanwege de vele voordelen. Een groot voordeel is de duurzaamheid van houten deuren, omdat houten deuren CO2 vasthouden en volledig recyclebaar zijn. Ook hebben houten deuren een unieke warme uitstraling die bij alle stijlen past. Verder heeft hout goede isolerende eigenschappen, dit zorgt ervoor dat de houten binnendeuren de temperatuur en geluid goed isoleren.

Bijpassend beslag

Bijpassend beslag is niet te missen bij je nieuwe houten deur. Een greep of deurkruk maakt de deur namelijk helemaal af. Je kan met het juiste deurbeslag de deur nog beter in je stijl terug laten komen. Als je moeite hebt met het kiezen van het juiste beslagpakket kan je gemakkelijk onze tool gebruiken voor het samenstellen van jou droom deur. 
H2 Prijs van houten deuren

De prijzen van de deuren kunnen erg verschillen, zo beginnen de houten binnendeuren van Skantrae al vanaf 59 euro en kunnen de prijzen oplopen tot 888 euro. Deze prijs is exclusief deurbeslag.

Skantrae dealer bij jou in de buurt

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je de Skantrae deuren eerst in het echt zien? Neems dan  eens een kijkje bij een van onze Skantrae dealers bij jou in de buurt of kom langs bij onze showroom in Zevenaar.