Voordeur met glas in lood

Laat je inspireren door de karakteristieke glas-in-lood voordeuren van Skantrae. De combinatie van kleurrijk glas en loodlijnen creëert een prachtig visueel effect. Bovendien bestaan al onze voordeuren uit isolatieglas, zodat je kunt genieten van de schoonheid van glas-in-lood zonder in te leveren op veiligheid en duurzaamheid. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
  SKE 723 glas in lood A
  SKE 723 glas in lood A glas in lood A
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.729,00
  SKE 723 glas in lood F
  SKE 723 glas in lood F glas in lood F
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.722,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

De tijdloze stijl van glas-in-lood

Glas-in-lood heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. In deze tijd werden kerkgebouwen steeds groter en imposanter. Gewoon gekleurd glas was niet sterk genoeg om grote oppervlakken te bedekken, en daarom ontwikkelden ambachtslieden de techniek van glas-in-lood. Op den duur werd glas-in-lood ook steeds vaker gebruikt in herenhuizen en later ook in woonhuizen. Tegenwoordig is glas-in-lood een populaire keuze voor voordeuren in zowel traditionele als moderne woningen. 

Breed assortiment glas-in-lood 

Bij Skantrae vind je deuren met glas-in-lood in diverse stijlen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze Entrance voordeuren met combinaties van panelen, strakke lijnen en glas-in-lood. Een andere optie zijn de Skantrae Elegance buitendeuren met een klassieke, rijke uitstraling. Bij Skantrae besteden we bovendien veel aandacht aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze buitendeuren, zodat ze de tand des tijds goed doorstaan.

Veiligheid van glas-in-lood ramen

Skantrae kiest voor kwaliteit en voor veiligheid. Daarom bestaat vrijwel ons gehele glasprogramma, zelfs waar mogelijk ons glas-in-lood, uit gehard veiligheidsglas. Dit glas voldoet aan de NEN 3569 norm en is vijf keer sterker dan normaal glas, wat de kans op breuk aanzienlijk verkleint. Het glas-in-lood bestaat uit een zinklegering die we met een zwarte patina afwerken. Deze legering is veel sterker en stabieler dan lood en dus veiliger. 

Isolatie van een glas-in-lood voordeur

Comfort en duurzaamheid zijn belangrijke vereisten voor een woning. Daarom bestaat ons glas assortiment volledig uit isolatieglas. Dit glas bestaat uit twee glasplaten met een spouw ertussen. Een nadeel van een voordeur met glas-in-lood kan zijn dat het minder goed isoleert en daardoor minder energie-efficiënt is. Bij de glasopties van Skantrae is dit niet het geval, omdat het glas-in-lood is ingebouwd in het isolatieglas. 

Glas-in-lood voordeur bestellen

Wil je een buitendeur kopen van Skantrae? Zie onze verkooppunten waar je terecht kunt om een glas-in-lood voordeur te bekijken en te kopen. Onze deuren zijn door heel Nederland te verkrijgen en bekijken, dus er is altijd een plaats in de buurt waar je terecht kunt. Als je gebruik maakt van de Skantrae All In service wordt je voordeur kant-en-klaar thuisbezorgd en afgehangen door een vakman, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Dat is het gemak van Skantrae!