Buitendeuren hout

Bij Skantrae ligt de focus op houten buitendeuren van hoge kwaliteit. Veel van onze buitendeuren zijn dan ook gemaakt van massief hout met een FSC® keurmerk. Ook is een buitendeur van hout voorzien van een royale laag grondverf. Hierdoor heb je jarenlang plezier van jouw buitendeur en kunnen we 7 jaar garantie geven.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
  SKE 190
  SKE 190
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.397,00
  SKE 191
  SKE 191
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 1.397,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

producten per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen houten buitendeur

In ons assortiment vind je houten buitendeuren met en zonder glas. De buitendeuren met glas zijn te vinden in de SlimSeries Outdoor en Garden collecties, maar het merendeel van ons aanbod bestaat uit dichte buitendeuren. Ons glasprogramma bestaat voornamelijk uit gehard veiligheidsglas; dit is maar liefst vijf keer sterker dan normaal glas. Hierdoor is de kans dat het glas breekt aanzienlijk kleiner.

Houten buitendeur met FSC® keurmerk

Bij Skantrae hechten we veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Vrijwel al onze buitendeuren zijn dan ook vervaardigd uit gecertificeerde (hard)houtsoorten. Voor een massief houten buitendeur gebruiken we uitsluitend houtsoorten die in overeenstemming zijn met de meest recente Europese wet- en regelgeving, waardoor de invoer van illegaal gekapt hout wordt tegengegaan. Je kunt deze houtsoorten herkennen aan het FSC keurmerk.

Isolatie buitendeuren van hout 

Een duurzame keuze zijn de NEXT buitendeuren van hout. De NEXT buitendeuren hebben een hoge isolatiewaarde, minder krimp- en zwelgedrag en zijn licht in gewicht waardoor ze gemakkelijker te monteren zijn. Zoveel mogelijk deuren worden getest volgens de BRL normen en voorzien van het KOMO certificaat. Doordat deuren met dit keurmerk de zware KOMO testen glansrijk hebben doorstaan, ben je ervan verzekerd dat de deuren in perfecte conditie blijven, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. 

Buitendeur van hout kopen?

Wil je een houten buitendeur kopen van Skantrae? Bekijk tussen onze verkooppunten waar je terecht kunt om onze deuren te bekijken. Onze deuren zijn door heel Nederland te verkrijgen en bekijken, dus er is altijd een plaats in de buurt waar je de deuren kunt bestellen! Maak het plaatje compleet met verschillende afwerkingen en toevoegingen zoals hang- en sluitwerk, deurbeslag en kozijnen