Complete binnendeuren van Skantrae

Een deur met alles erop en eraan!

Maak jouw interieur compleet met de deuren en accessoires van Skantrae. Skantrae biedt de perfecte deur voor ieder interieur, iedere stijl en ieder budget. En het mooie is, je kunt verschillende stijlen, deuren en accessoires combineren. 

Bij Skantrae kies je niet alleen voor een mooie deur, maar kun je terecht voor het complete plaatje. Van deur tot sluitwerkpakketten en van accessoires tot aflakken. Want met alleen een deur kiezen ben je er nog niet, denk bijvoorbeeld ook aan: 

  • Bijpassend deurbeslag
  • Het gewenste type slot, moet de deur bijvoorbeeld op slot kunnen? Of is een loopslot voldoende? 
  • Paumelles om de deur af te hangen
  • De juiste kleur

In 1x compleet met onze binnendeuren

Bij het kiezen van een binnendeur komt dus best veel kijken. Wij proberen jou zo goed mogelijk te ontzorgen en helpen je bij het maken van een keuze. Jij stelt zelf jouw deur(en) samen en voegt, indien gewenst, bijpassend deurbeslag, slot en paumelles toe aan jouw project. Vervolgens kunnen wij je koppelen aan het dichtstbijzijnde verkooppunt waar je jouw deur kunt bestellen, zodat jij daar niet zelf naar hoeft te zoeken. En houd je niet van verven? Dan laat je jouw deur ook nog door ons aflakken. 

 

Tip: Wil jij de deuren eerst in het echt bekijken? Ga dan eens langs bij jouw dichtstbijzijnde verkooppunt. Ook kun je online onze brochure downloaden voor meer informatie over onze binnendeuren. En heb je daarna nog vragen? We helpen  je graag. 


De perfecte deur bij jouw interieur

Skantrae aflakservice

Laat jouw nieuwe binnendeur door ons aflakken met de Skantrae aflakservice. Dan ben je echt verzekerd van een strak afgelakte deur met een duurzame afwerking. Kwaliteit staat namelijk bij ons hoog in het vaandel. Dit houdt in dat iedere deur die door onze handen gaat, voldoet aan de hoogste normen en een perfecte afwerking heeft. Daarnaast is onze aflakservice ook super handig als schilderen niet echt jouw ding is. Wij leveren een volledig afgelakte deur, zodat jij deze alleen nog maar hoeft af te hangen. 


Wil je gebruik maken van de aflakservice van Skantrae? Je hebt keuze uit vier tinten wit en zwart: