Jaren 30 deuren

 

Deuren uit de jaren 30 zijn erg in trek de afgelopen tijd, wat niet verrassend is. In de jaren 30 begonnen ontwerpers namelijk steeds meer te experimenteren met nieuwe materialen en productietechnieken. Dit maakt een jaren 30 deur uniek en helemaal geschikt voor elke klassieke inrichting. Wilt u dus graag vintage stijlelementen aan uw huis toevoegen? Lees dan vooral verder over onze jaren 30 binnendeuren. 

Paneeldeuren

Een belangrijk kenmerk van deuren uit de jaren 30 zijn de moderne en strakke designs. De paneeldeuren waren daarom erg populair in die tijd. Je kunt elke soort paneeldeur kiezen, zodat hij altijd past bij jouw eigen stijl. Of je nu kiest voor slechts 3, grotere panelen, of voor meerdere, kleinere panelen. Een paneeldeur past perfect in elk jaren 30 interieur.

Glas in lood deuren

De toevoeging van glas in een deur was ook helemaal populair in de jaren 30. Daarom kan je voor je decor ook perfect voor glas in lood deuren kiezen. Hiermee creëer je een prachtig design-moment waar je ongetwijfeld indruk mee zal maken op al je gasten. Of ga voor een meer simpele uitstraling met een eenvoudig raam in je binnendeur. 

 

Jaren 30 deur bij Skantrae

Een authentieke jaren 30 deur kan natuurlijk een prachtig vintage-item zijn in je huis. Maar zo’n deur die echt uit 1930 komt, kan behoorlijk oplopen in prijs! Daarom kan je bij Skantrae voor een mooie prijs een deur in jaren 30 stijl kopen. Deze deuren passen perfect bij jouw authentieke stijl, terwijl ze volledig nieuw zijn. Er zijn een aantal deurenseries in het assortiment van Skantrae die bij elk jaren 30 interieur past.

 

Accent serie

Als je gaat voor de glas in lood deuren, kijk dan eens bij de Skantrae Accent deuren. De meeste deuren uit de Accent serie hebben prachtige glas in lood ramen, waardoor de deur een karakteristieke uitstraling krijgt. Daarnaast kan je ook dichte deuren of deuren met een simpeler raam vinden in de Accent deurenserie. 


Prestige serie

De Skantrae Prestige serie bevat ook een heel aantal binnendeuren in de jaren 30 stijl. De Prestige deuren hebben een luxe uitstraling, wat perfect thuis past in de jaren 30. Wil je een glas in lood deur? Ook dan kan je terecht bij deze serie. 

 

 

Original serie

De binnendeuren uit de Skantrae Original serie geven je huis een meer klassieke en landelijk uitstraling. Hierdoor passen ze perfect in een jaren 30 woonboerderij. Maar ook in een woning met jaren 30 design, zullen de Original binnendeuren niet misstaan. Of je nou facet blank glas, nevel glas of een deur zonder glas zoekt, de Original serie van Skantrae is altijd een goed beginpunt voor je zoektocht!

Alle binnendeuren van Skantrae

Is de jaren 30 stijl toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina over industriële binnendeuren. Of bekijk ons hele assortiment voor een deur die echt bij jou past. 

Wil je de jaren 30 binnendeuren of de andere deuren in het echt bekijken? Kom dan vooral langs in de showroom of één van de Skantrae verkooppunten bij jou in de buurt.