Nieuw: Matching Series van Skantrae

Een mooie binnendeur maakt jouw interieur helemaal af, maar verschillende ruimtes vragen ook om verschillende soorten deuren. Dat maakt het vaak lastig om de juiste combinatie van deuren te vinden, passend bij jouw stijl. De oplossing? Onze Matching Series! Met deze vier deurenseries en vier hardware series hebben we aan alles gedacht en tillen we jouw interieur naar een hoger niveau. Onze Matching Series zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos op elkaar aan te sluiten, en passen in iedere woonstijl. Dat wordt eindeloos combineren!

 1. SCO 15501
  SCO 15501
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 369,00
 2. SGL 15320
  SGL 15320
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 449,00
 3. SCA 15423
  SCA 15423
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 299,00
 4. SSL 14710 blank glas
  SSL 14710 blank glas
  Adviesprijs Inclusief BTW
  Vanaf 649,00

isolerende voordeurisolerende voordeur

De mogelijkheden zijn eindeloos

Binnen de Matching Series heb je dus keuze uit vier deurenseries, uiteraard met vier bijpassende deurbeslag families. Hiermee creëren we eindeloze combinaties zodat er altijd een passende keuze is die past bij jouw stijl. En het beste van alles? Al deze deuren zijn afgelakt! Dus extra schilderwerk of ingewikkelde afwerkingen zijn meer nodig, gewoon uitpakken en afhangen. De deuren zijn beschikbaar in de volgende kleuren: Pure White (RAL 9010), Deep Black (RAL 9011), Natural Oak en Charcoal Oak. 

Verschillende deurenseries

 • Cove: Met keuze uit de Cove One met 1 staps profilering (voor een moderne uitstraling) of de Cove Two met 2 staps profilering (voor een klassieke uitstraling).
 • Glide: Glide deuren zijn vlakke deuren die daardoor gemakkelijk te combineren zijn met iedere andere deur. Perfect voor een minimalistische inrichting.
 • Carve: Een moderne deur waarbij de groeven op exact dezelfde hoogte zitten als de roedes van onze SlimSeries One deuren. Perfect te combineren dus met de deuren van de SlimSeries One.  
 • SlimSeries One: Onze welbekende industriële deur, maar dan in een nieuw jasje.

Laat je inspireren! 

Ben je nog aan het uitzoeken welke binnendeur past bij jouw interieur of wil je eerst wat inspiratie opdoen? Bekijk op je gemak al onze binnendeuren en download onze gratis brochure vol inspiratie!


Voordelen van een Matching Series binnendeur 

 • Direct gebruiksklaar: Alle Matching Series binnendeuren zijn al afgelakt en klaar om direct te monteren. Dit bespaart dus zowel tijd als kosten!
 • Hoogwaardige materialen: Skantrae maakt alleen gebruik van de beste en meest duurzame materialen. Ook garanderen wij een hoogwaardige afwerking, wat zorgt voor een langere levensduur en een luxe uitstraling.
 • Verschillende stijlen: Het maakt niet uit wat je stijl is. De deuren van de Matching Series passen bij alle stijlen, van modern tot klassiek. Met daarbij de verschillende soorten deurbeslag, vind jij altijd de perfecte match!
isolerende voordeurisolerende voordeur

Nieuwe hardware series

Onze nieuwe hardware series zijn in te delen in vier verschillende families: Squared, Quadrate, Orbit en Arc. Het deurbeslag van al deze families is geschikt voor zowel draai-, schuif-, en taatsdeuren. Daarnaast is het deurbeslag (afhankelijk van de serie) verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, RVS, mat messing en brons. Zo kun je jouw deuren helemaal naar eigen smaak aanpassen.

Voor welke Matching Series binnendeuren ga jij?

Waar koop ik een Matching Series deur?

Bestel de uitgezochte deur gemakkelijk bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Al contact met een aannemer? Hij kan de deur voor jou bestellen!  

Heb je een deur besteld? Deze wordt binnen 8 weken geleverd. Voor meer informatie kun je altijd onze veelgestelde vragen raadplegen.