Biedt Skantrae stompe brandwerende binnendeuren?

Veiligheid is misschien niet iets waar je elke dag over nadenkt. Voor veel mensen in Nederland is dit heel vanzelfsprekend. Toch vinden we veiligheid wel allemaal belangrijk. We vinden het prettig om in een veilige omgeving te wonen en te werken. Met het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen kun je veel narigheid voorkomen. Eén van de dingen die hierbij komen kijken is brandveiligheid.

Het belang van een brandveilige woning

Brandveiligheid klinkt misschien ingewikkeld. Toch zijn er veel eenvoudige dingen die je kunt doen om brand te voorkomen. Denk hierbij aan het uitzetten van apparaten in huis als je ze niet nodig hebt. Een strijkijzer die bijvoorbeeld nog in het stopcontact zit kan een flinke brand veroorzaken. En wist je dat zelfs het regelmatig schoonmaken van je afzuigkap bijdraagt aan de brandveiligheid van je huis?

Daarnaast zijn ook brandwerende deuren een belangrijk onderdeel van een brandveilige woning. Bij Skantrae staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom hebben we verschillende stompe brandwerende binnendeuren in ons assortiment opgenomen.

Brandwerende binnendeuren stomp

De stompe brandwerende binnendeuren van Skantrae voldoen aan de strenge eisen van de NEN 6069 norm. Dit is de reguliere Nederlandse norm voor brandwerendheid. Al onze brandwerende deuren worden volgens deze strenge norm getest. Naast deze norm voldoen veel van onze deuren ook aan de NEN 1634 norm. Dit is een zwaardere norm, volgens Europese richtlijnen.

Voor particulieren en bedrijven

Bij Skantrae leveren we onze stompe brandwerende binnendeuren zowel aan particulieren als bedrijven. Wil je jouw bedrijfspand volledig brandveilig maken? Dan kunnen brandwerende deuren daar natuurlijk niet aan ontbreken. Maar ook voor in huis zijn brandwerende deuren een veilige keuze. De deuren zijn namelijk 30 of 60 minuten brandvertragend. Tevens zijn ze zo gemaakt dat de brand zich minder snel kan uitbreiden.

Meer weten over brandwerende deuren?

Wil je meer weten over onze stompe brandwerende binnendeuren? Bekijk ons assortiment brandwerende deuren en kies de deur die past bij jouw persoonlijke wensen. Wens je advies bij het uitkiezen van een brandwerende deur? Maak dan een afspraak in onze showroom of ga langs bij een Skantrae dealer bij jou in de buurt. We helpen je graag!