Buitendeuren laten plaatsen: wat zijn de mogelijkheden?

Buitendeuren: ze zijn er in alle soorten en maten. Modern, landelijk, tijdloos of juist klassiek. Het zijn allemaal prachtige stijlen die elk hun eigen charme hebben. Wat jouw smaak ook is, er is altijd wel een buitendeur die bij jouw huis past. Zodra je de juiste buitendeur hebt gevonden, moet deze natuurlijk nog geplaatst worden. Laat je de voordeur plaatsen of plaats je deze zelf? We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Buitendeur laten plaatsen of zelf doen?

Misschien vind je het lastig om te bepalen hoe je het plaatsen van de buitendeur wilt aanpakken. Het afhangen van de deur kun je zelf uitvoeren, maar vraagt wel de nodige tijd, nauwkeurigheid en handigheid. Ben je geen ervaren klusser? Dan adviseren we om een buitendeur te laten plaatsen door een professional.

Skantrae All-in Service voor buitendeuren

Wanneer je een buitendeur wilt laten plaatsen, kun je gebruik maken van de Skantrae All-in Service. Met deze service wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. Je kunt deze service kiezen wanneer je voor een Skantrae NEXT voordeur (met uitzondering van Nova eiken) gaat. Allereerst wordt de deur digitaal bij je ingemeten. Zodra we de juiste maten weten gaan we aan de slag met het op maat maken van de deur. Vervolgens wordt de buitendeur in de gewenste kleur gespoten.

Ga je voor de Skantrae All-in Service, dan heb je keuze uit alle RAL kleuren. Zo kun je de kleur van jouw deur volledig afstemmen op jouw woning. Zodra de deur gereed is, bezorgt onze monteur de deur bij je thuis. Hij monteert het hang- en sluitwerkpakket en plaatst de nieuwe buitendeur in je huis. Een bijkomend voordeel van deze service is dat de monteur de oude deur ook weer meeneemt. Kortom, veel gemak!