Hoe bescherm ik mijn buitdendeurbeslag?

RVS deurbeslag:

Roestvaststaal deurbeslag kan oxideren, waardoor er vliegroest ontstaat. Dit komt niet vanuit het materiaal zelf, maar zet zich er van buitenaf op. Regelmatig reinigen met een droge / licht vochtige doek of RVS reiniger, zonder gebruik te maken van schoonmaakmiddelen. Skantrae raadt SkanPolish aan voor RVS dat buiten wordt toegepast. SkanPolish reinigt en beschermt RVS producten, zoals deurbeslag en briefplaten, in één handeling.

Aluminium deurbeslag:

De aluminium producten van Skantrae zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium die meerdere oppervlaktebehandelingen hebben ondergaan. Als beschermlaag is er een anodiseerlaag van minimaal 10 μm aangebracht, die een zeer goede roestbestendigheid geeft. Regelmatig reinigen met een droge / licht vochtige doek. Geen schuur- of schoonmaakmiddelen gebruiken.

Messing, Chroom / Mat Chroom deurbeslag:

Producten met een messing, chroom of mat chroom finish zijn voorzien van een verchroomde laag middels een elektrodepositie methode. Dit zorgt voor een uitstekende roestbestendigheid. Regelmatig reinigen met een droge doek. Geen schuur- of schoonmaakmiddelen gebruiken.