Kan ik een binnendeur op maat bestellen?

Het uitzoeken van nieuwe binnendeuren is leuk, maar soms ook een ingewikkeld proces. Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke stijl je in jouw woning hebt of wilt creëren. Houd je van klassiek, landelijk modern of industrieel? Wil je deuren met of zonder glas en welke deurbeslag past daar bij? Het is prettig dat er zoveel opties zijn, maar dat maakt het soms wel lastig om een keuze te maken. En als je dan jouw favoriete deur hebt gevonden, past deze dan wel in het kozijn? Bij Skantrae helpen we je graag bij deze zoektocht. Voldoen de afmetingen niet aan de standaard maten? Bij ons is dit geen probleem. Bij Skantrae kun je binnendeuren op maat bestellen.

Binnendeur op maat bestellen

Huizen worden in allerlei soorten en maten gebouwd. Waar oude woningen vaak lage plafonds en deuren hebben, zien we bij nieuwe huizen steeds hogere afmetingen. En dan kunnen we ook nog verschillende soorten huizen onderscheiden; denk aan oude herenhuizen of boerderijwoningen. Ook die huizen hebben een specifieke deurmaat. Uiteraard hoeft dit geen belemmering te zijn. Bij Skantrae spelen we hier graag op in met onze uiteenlopende maatvoeringen binnen ons binnendeuren assortiment. Er zijn namelijk meerdere standaard opties. Staat jouw gewenste maat er niet bij? Kies er dan voor om jouw binnendeur op maat te bestellen.

Onze deurenseries

Ben je benieuwd naar onze deurenseries? Bekijk ons uiteenlopende assortiment binnendeuren. Het assortiment varieert van moderne steel-look deuren tot klassieke glas in lood deuren. En alles daartussenin. Kies de stijl en uitvoering die bij jou past, dan zorgen wij voor de juiste maat en uitvoering. Houd bij het bestellen van een binnendeur op maat wel rekening met een langere levertijd.

Skantrae Augmented Reality App

Wil je vóór het kopen van de deur eerst zien hoe deze eruit ziet in jouw huis? Maak dan gebruik van de Skantrae Augmented Reality App. Met deze innovatieve app kun je onze binnendeuren virtueel in je huis plaatsen. De camera van jouw telefoon (of tablet) richt je op het kozijn waar de deur mag komen. Zo zie je meteen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Benieuwd? Download de Skantrae Augumented Reality App op je smartphone of tablet.

We helpen je graag

Wens je deuren met een andere maat dan de standaardafmetingen? Geen probleem. Skantrae levert ook veel deurmodellen op maat. Bezoek een Skantrae dealer bij jou in de buurt of kom langs bij onze showroom in Zevenaar. Onze adviseurs geven je graag advies!

 
Terug

Andere vragen in deze categorie

Waarom kiezen voor een 60 minuten brandwerende deur?

Deuren

Hoe kies ik een buitendeur?

Deuren

Hebben Skantrae deuren slotgat- en paumelleboringen?

Deuren