Wat houdt kerntrekbeveiliging in?

Veiligheid is bij de keuze voor buitendeurbeslag een belangrijk argument. Je wilt het inbrekers toch ook zo moeilijk mogelijk maken? Skantrae heeft een uitgebreid assortiment veiligheidsbeslag met SKG*** keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit deurbeslag is ook uitstekend te gebruiken in combinatie met ons assortiment meerpuntssluitingen.

Kerntrekbeveiliging

De kerntrekmethode is een veelvoorkomende inbraakmethode. De inbrekers breken de cilinder af en trekken deze uit het slot, waardoor ze binnen 30 seconden in uw woning kunnen staan. Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging is niet alleen ultra sterk, maar ook beveiligd tegen deze kerntrekmethode met een anti-kerntrekcilinder.

Het Skantrae aluminium, RVS, mat chroom en messing voordeurbeslag en het aluminium en RVS veiligheidsbeslag zijn voorzien van kerntrekbeveiliging. De Skantrae Hang- en sluitwerkpakketten zijn standaard voorzien van kerntrekbeveiliging. De beste beveiliging tegen inbrekers, u heeft zich nog nooit zo veilig gevoeld!

Hang- en sluitwerkpakketten

Kerntrekbeveiliging

Skantrae maakt jouw voor- en achterdeurklus eenvoudiger dan ooit! Alle materialen in en om jouw buitendeur zitten in één overzichtelijk pakket. Ook verzorgt Skantrae de benodigde boringen en frezingen (behalve de scharnierinkrozingen). Hiermee kun je jouw klus snel en probleemloos afronden. Alle producten in het pakket zijn met zorg samengesteld. Zo is er een brede keus in stijlen en materialen, of het nu gaat om klassiek of modern. Je kunt kiezen voor aluminium, RVS, mat chroom of messing. Alle hang- en sluitwerkpakketten zijn voorzien van kerntrekbeveiliging en voorzien van SKG*** en PKVW-keurmerk.

Skantrae All-In service

Met de Skantrae All-In service wordt de hele deurenklus voor jou geregeld. Je kiest een deur en een hang-en sluitwerkpakket. Vervolgens wordt de deur bij jou digitaal ingemeten, op maat gemaakt en gespoten in de door jou gekozen RAL-kleur. De monteur bezorgt de deur, hangt deze af en monteert het hang- en sluitwerk. Hij neemt jouw oude deur ook nog mee. Dat is het gemak van Skantrae.

Tenslotte kun je jouw deur helemaal compleet maken met een brievenbuspakket en een tochtvaldorpel. Ook hiervoor voorzien wij de deur alvast van de benodigde frezingen. De tochtvaldorpel wordt voor het gemak vast in de deur gemonteerd.

Terug

Andere vragen in deze categorie

Hoe houd ik mijn deurbeslag mooi?

Deurbeslag

Wat is de functie van een meerpuntssluiting bij een buitendeur?

Deurbeslag

Wat houdt kerntrekbeveiliging in?

Deurbeslag