Wat houdt kerntrekbeveiliging in?

Veiligheid is bij de keuze voor deurbeslag een belangrijk punt. Je wilt jouw huis, huisgenoten en eigendommen beschermen door het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken om jouw deur of slot te forceren. Dit doe je door jouw buitendeur te voorzien van kerntrekbeveiliging. Wat kerntrekbeveiliging is, hoe het werkt en waarom je kerntrekbeveiliging in jouw deurbeslag nodig hebt lees je hier.

Wat is kerntrekbeveiliging?

Kerntrekbeveiliging wordt ingezet voor een veel voorkomende inbraakmethode: kerntrekken. Bij de kerntrekmethode boort de inbreker in de cilinder, breekt de cilinder af en trekt deze vervolgens uit het slot. Hiermee kunnen inbrekers binnen 30 seconden al in jouw woning zijn. Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat de cilinder in jouw slot beschermd is tegen forceren, afbreken en uitrekken. Een slot met deze beveiliging is niet alleen ultra sterk, maar ook voorzien van extra schroeven die het buitenschild vanuit de binnenzijde vastschroeven, waardoor het onmogelijk is om deze van de deur af te halen.

Waarom heb ik het nodig?

Omdat een slot met kerntrekbeveiliging zo sterk en moeilijk te forceren is, wordt de kans dat inbrekers door jouw deur naar binnen kunnen komen geminimaliseerd. Het forceren lukt een inbreker helemaal niet of duurt te lang waardoor een dergelijke deur al snel overgeslagen wordt.

Skantrae veiligheidsbeslag

De Skantrae aluminium, RVS, zwart, mat chroom en messing veiligheidsrozetten en veiligheidsbeslag zijn voorzien van kerntrekbeveiliging. Ook zijn de Skantrae hang- en sluitwerkpakketten standaard voorzien van kerntrekbeveiliging. Neem een kijkje in ons assortiment en ga voor een veilige buitendeur!

Download vrijblijvend onze

prijslijsten & brochures

Wil je meer weten over ons assortiment? Of inspiratie opdoen voor jouw nieuwe binnen- of buitendeuren? Download vrijblijvend onze prijslijsten en brochures.