Welk slot past in de industriële deuren van Skantrae?

Binnendeuren met een industriële look zijn zeer gewild. Je creëert er een unieke en eigentijdse stijl mee. Vaak worden deze deuren gebruikt in de keuken, woonkamer of hal. Op industriële binnendeuren kun je vaak geen slot toepassen, waardoor ze niet geschikt zijn als toilet- of badkamerdeur. Wist je dat Skantrae het wél mogelijk maakt om een slot toe te passen in een industriële binnendeur? Wat de mogelijkheden precies zijn lees je hieronder.

Industriële deur met slot

Door de toevoeging van het speciale vrij-bezetslot beperken de toepassingsmogelijkheden zich niet tot de woonkamer, hal of keuken. Een industriële deur met een slot biedt veel mogelijkheden. Zo maak je van die stijlvolle industriële deur gemakkelijk een toiletdeur.

Deurbeslag in je eigen stijl

Onze industriële deuren met slot kun je samenstellen naar jouw eigen wensen. Zo kun je de deur optimaal laten aansluiten bij de rest van je interieur. De speciale beslagpakketten zijn er in verschillende uitvoeringen, zo kun je kiezen uit diverse deurkrukken en finishes. Ga jij bijvoorbeeld voor mat chroom, RVS of zwart? Bekijk alle details over een draaideur met een vrij-bezetslot.

Cilinderslot: draai je industriële deur op slot

Naast het unieke vrij-bezetslot voor onze industriële deuren, bieden we ook een cilinderslot aan. Met een cilinderslot draai je een deur – zoals bijvoorbeeld een kastdeur – gemakkelijk op slot. Ook hierbij heb je de keuze uit diverse beslagpakketten. Bekijk alle details over een draaideur met cilinderslot.

Industriële deur met slot samenstellen?

Wil je een industriële binnendeur met slot samenstellen? Met behulp van onze handige tool stel je eenvoudig een industrieel hang- en sluitwerkpakket samen dat past bij jouw deur.