Zit er standaard een slotgat in mijn deur?  

Dat is een goede vraag en wordt door veel mensen over het hoofd gezien. Een slotgat frezen is zo makkelijk nog niet en daarom zorgen onze leveranciers er vaak voor dat er al een slotgat aanwezig is bij je deur.  

 

De binnendeuren die je besteld zijn standaard voorzien van een slotgatboring voor een Nemef 1200/1300 slot. Dit is het meest voorkomende binnendeurslot. Let op! Bij maatwerkdeuren moet je het slotgat apart aanvragen zodat je kunt aangeven welk slotgat je wilt hebben. 

 

In de buitendeur zit niet standaard een slotgat in verband met de verschillende keuzes die je kunt maken voor een slot. Je kunt hier meer lezen over de verschillende slotkeuzes bij buitendeuren. Let er daarom goed op dat er een slotgatfrezing bij je deur zit. Bij veiligheidspakketten en driepuntssluitingen verzorgd de leverancier de frezingen. Mocht je toch een ander slot willen kun je bij de opties van de deur altijd voor een slotgatfrezing kiezen. Zie je de optie niet bij het samenstellen van je deur? Neem even contact op met onze klantenservice door te bellen naar 0412 - 615 547 of even een berichtje te sturen naar info@deurtotaalmarkt.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden die er zijn.